2012-05-19 15:15:03
Φωτογραφία για Stop Μάριτς στους ανεγκέφαλους
Για το περιστατικό στο πούλμαν της αποστολής του Παναθηναϊκού μίλησε ο Άλεξ Μάριτς που ευχήθηκε να είναι το τελευταίο γιατί διαφορετικά θα έχουμε τραυματίες με σοβαρά χτυπήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Sport Novosti ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Άλεξ Μάριτς:

«Περίπου 500 μέτρα από το ΣΕΦ, ακούσαμε έναν θόρυβο και μετά αρκετούς ακόμη. Κάποιοι αποκαλούμενοι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας μου και έσπασαν τα τζάμια. Τραυματίστηκαν ο Περπέρογλου και ο Σμιθ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς είναι καλά. Η αποστολή της ομάδας πήγε τελικά στο γήπεδο και παρ’ όλα όσα έγιναν, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε. Τη στιγμή όμως που αλλάξαμε και βάλαμε τις φόρμες μας, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού αποφάσισε να αναβληθεί το ματς.

Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η βλακεία ορισμένων ανθρώπων! Εδώ και χρόνια γίνονται τέτοια πράγματα από κάποιους που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι. Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν τα επεισόδια; Να τραυματιστεί κάποιος σοβαρά ή κάτι ακόμη χειρότερο; Ελπίζω αυτό που έγινε να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μας, οι ομάδες και οι φίλαθλοι, να μπορέσουμε να απολαύσουμε το μπάσκετ.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ