2012-05-19 18:00:34
Φωτογραφία για Η Πέπη και ο… τσελεμεντές της
Η Πέπη Τσεσμελή βάζει την ποδιά και μπαίνει στην κουζίνα! Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να βγάλει ένα βιβλίο μαγειρικής με επιτραπέζιες ιστορίες, ονόματι «Τσεσμελεντές».

Το ενδιαφέρον όμως είναι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο βιβλίο μαγειρικής αφού, εκτός από συνταγές, περιλαμβάνει και ιστορίες από τη ζωή της.

Εκτός λοιπόν από τις χρήσιμες συνταγές, ο αναγνώστης μπορεί ταυτόχρονα να διαβάσει και μια αληθινή ιστορία. «Ένα ακόμη βιβλίο μαγειρικής; Όχι δα... Αυτό δεν είναι ένας συνηθισμένος οδηγός συνταγών. Άλλωστε κυκλοφορούν χιλιάδες βιβλία μαγειρικής. Μπορείτε να βρείτε και να διαλέξετε ό,τι ποθεί η ψυχή σας» γράφει στο βιβλίο της η Πέπη Τσεσμελή.

Η καυτή παρουσιάστρια μάλιστα αναστατώνει τους αναγνώστες του βιβλίου αφού, όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό υλικό, η Πέπη ποζάρει σέξι και... όποιος αντέξει μαζί με τις σπεσιαλιτέ της.


Η γνωστή παρουσιάστρια ονειρευόταν πολλά χρόνια να βγάλει το συγκεκριμένο βιβλίο και διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της καθώς ήδη σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και μεγάλο σουξέ οι διάφορες ιστορίες που γράφει μέσα.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε αρκετός καιρός μέχρι να κυκλοφορήσει το βιβλίο αφού η Πέπη ήθελε όχι μόνο να βάλει τις πιο καλές συνταγές, αλλά και τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες.

«Το βιβλίο περιλαμβάνει ιστορίες που στριφογυρνούν στο μυαλό μου, ιστορίες όμορφες, κακές, πληγωμένες, χαρούμενες, που τσαλαβουτούν στις σάλτσες των φαγητών. Τις αφιερώνω από καρδιάς, τις μοιράζομαι μαζί σας, γιατί σας αγαπώ και θέλω να σας τις εμπιστευθώ. Να σας τις ψιθυρίσω στο αφτί. Καθώς θα μαγειρεύετε, δίπλα στη συνταγή σάς περιμένει μια ιστοριούλα που θα πλουτίσει την αναμονή της γεύσης» αναφέρει στο βιβλίο της.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ