2012-05-19 17:57:41
Φωτογραφία για Νέος έρωτας γεννιέται στην πόλη;
Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν ...όσοι έχουν δει από κοντά τη Ναταλία Γερμανού και τον Γιώργο Νινιό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» και ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Είναι στιγμές» φαίνεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά!

Τις στιγμές που η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται με τον Γιώργο Νινιό είναι μέσα στην καλή χαρά! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι μεταξύ τους υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία, ενώ άλλοι μιλούν ακόμα και για νέο ειδύλλιο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, όταν ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας «Μες στην καλή χαρά», που προβάλλεται από τον Alpha.

Η Ναταλία ήταν πολύ φιλική μαζί του, πράγμα που έκανε τον γνωστό ηθοποιό να νιώσει άνετα με την ομάδα της εκπομπής και να ανοίξει την καρδιά του κάνοντας τη μια αποκάλυψη μετά την άλλη. Στην εκπομπή, δε, η Ναταλία τού είχε αφιερώσει ένα τραγούδι του Βασίλη Καρρά - μάλιστα, μόνο εκείνος ήξερε τον λόγο.


Έπειτα από λίγες μέρες, κάνοντας παρέα και βλέποντας ότι τελικά είχαν πολλά κοινά σημεία, ξεκίνησαν τις εξόδους παρέα με φίλους τους. Μάλιστα, μπορεί να μην έκαναν κάποια κίνηση που να πρόδιδε κάτι, όμως η γλώσσα του σώματός τους φάνηκε να πρόδιδε όσα οι δυο τους ήθελαν να κρύψουν.

Εξάλλου, πολλές φορές ο Νινιός έχει πάει σε μαγαζιά όπου η Ναταλία παίζει μουσική αλλά και για φαγητό σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο φτερωτός θεός έρωτας της έριξε τα βέλη του, αν και απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Μάλιστα, όπως μας είπαν πρόσωπα από το κοντινό της περιβάλλον, αυτή τη φορά η Ναταλία είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον έρωτά της μακριά από τα φλας και τις κάμερες. Επειδή όμως ο βήχας και ο έρωτας δεν μπορούν να κρυφτούν, θα δούμε αν οι στιγμές που την κάνουν να είναι «μες στην καλή χαρά» είναι όταν βρίσκεται παρέα με τον Γιώργο Νινιό…
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ