2012-05-19 22:18:47
Φωτογραφία για Ναι στην επανένωση της Κεντροδεξιάς
Κεντρώοι και δεξιοί ψηφοφόροι επικροτούν την πρωτοβουλία Σαμαρά για επανένωση της παράταξης...

σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Rass για τη metro weekend.

Την πρωτοβουλία του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, για τη συγκρότηση μιας ενιαίας Κεντροδεξιάς φαίνεται να επικροτούν κυρίως οι κεντρώοι και οι δεξιοί ψηφοφόροι. Αυτό προκύπτει από την έρευνα της Rass που δημοσιεύει η εφημερίδα metro weekend.

Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη πρέπει να συνεργαστεί με τη Ν.Δ. το 49,1% (86,7% στους «γαλάζιους» ψηφοφόρους) απαντά θετικά, ενώ την αυτόνομη κάθοδο της ΔΗ.ΣΥ. στις εκλογές προκρίνει το 34,2% (8,7% στους ψηφοφόρους της Ν.Δ.). Αντίστοιχα, στο ερώτημα αν πιστεύετε ότι η Δράση πρέπει να κατέβει αυτόνομα το 51,4% (85,2% σε όσους ψήφισαν Ν.Δ. στις 6 Μαΐου) απαντά αρνητικά, ενώ το 32,9% θετικά (8,7% στους «γαλάζιους» ψηφοφόρους).

Ωστόσο, στο ερώτημα αν ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να συνεργαστεί με τη Ν.Δ. το 44,1% (15,8% στους ψηφοφόρους της Ν.Δ.) των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά, προκρίνοντας την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρης, ενώ το 42% (78,1% σε όσους στήριξαν Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές) απαντά θετικά.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποδοσφαιρικά παράξενα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποδοσφαιρικά παράξενα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ