2012-05-20 01:25:50
Φωτογραφία για UNFAIR ΑΠΟ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ...
Κάκιστη εντύπωση έχει δημιουργήσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η συμπεριφορά του Γιόνας Καζλάουσκας μετά τη λήξη του τελικού της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Λιθουανός τεχνικός της ρωσικής ομάδας και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος δεν έκανε καμία κίνηση προς τη μεριά των Πρωταθλητών Ευρώπης μετά τη τέλος του μεγάλου τελικού.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσε να πάει προς το μέρος του καθώς είχε πνιγεί στις αγκαλιές συνεργατών και παικτών λόγω των πανηγυρισμών και του απίστευτου φινάλε. Ο 58χρονος τεχνικός της ρωσικής ομάδας όφειλε να πάει, έστω και για το τυπικό, να συγχαρεί τον προπονητή του Ολυμπιακού, κάτι που δεν έκανε ούτε αυτός, αλλά ούτε και ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν συγχωρεί τέτοια... φάουλ και το έχει κρατήσει στο πίσω μέρος του μυαλού του, σύμφωνα πάντα με το δησμοσίευμα. Το περιστατικό πέρασε στα ψιλά αφού το απίστευτο φινάλε του τελικού και η τρομερή ανατροπή του Ολυμπιακού επισκίασαν τα πάντα, αλλά στο Λιμάνι έχουν ενοχληθεί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ