2012-05-20 12:51:54
Φωτογραφία για Ρευστό «πάση θυσία»
Μέχρι το τέλος του μήνα ο Άρης χρειάζεται περίπου 1 εκατ. ευρώ για να καλύψει διακανονισμούς σε ποδοσφαιριστές και εγγυητική.

Ο Αρης βρίσκεται μπροστά σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της ιστορίας του, μια και η αυριανή Γ.Σ. της «Κοινωνίας Μελών Αρη» θα κρίνει το διοικητικό τοπίο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ είναι πολύ μεγάλα και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας το σημαντικότερο ζήτημα είναι η άμεση εισροή ρευστού στα ταμεία για να αντιμετωπιστούν οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

 

Ηδη εκκρεμούν τέσσερις προσφυγές ποδοσφαιριστών, ενώ άπαντες είναι αρκετούς μήνες πίσω στις πληρωμές τους. Εξίσου σημαντικό είναι για τους «κίτρινους» να καλύψουν την κατάπτωση της εγγυητικής (100.000 ευρώ) για την υπόθεση του Λακκώματος. Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι φάκελοι για την αδειοδότηση.

 


Ολες αυτές τις ανοιχτές υποθέσεις και την επείγουσα ανάγκη της ΠΑΕ για ρευστό μετέφερε και στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση ο Θανάσης Αθανασιάδης στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και της «Κοινωνίας Μελών Αρη».

 

Πήρε παράταση 

 

Το σημαντικότερο όμως νέο της χθεσινής ημέρας για τον Αρη είναι πως πήρε χρονική παράταση από τον εκπρόσωπο των Φατί και Ντίκο, οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγή. Ο Θανάσης Αθανασιάδης είχε συνάντηση χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ με τον δικηγόρο που χειρίζεται τις υποθέσεις (και του Σανκαρέ), ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον εκπρόσωπο του Ντίκο, ζητώντας μια εβδομάδα παράταση. 

Δηλαδή ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στην αυριανή Γ.Σ. της «Κοινωνίας Μελών Αρη», αλλά και μέχρι να μπουν τα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, εφόσον υπερψηφιστεί στη Γ.Σ. το πλάνο του Αθανασιάδη.

 

Ετσι οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν τελικά μαζί με αυτές των Σανκαρέ, Σηφάκη την επόμενη Δευτέρα (28/5). Η περίπτωση του Σηφάκη, του τέταρτου παίκτη που έχει καταθέσει προσφυγή, είναι ξεχωριστή, μια και έριξε γέφυρες προχθές ο εκπρόσωπός του, όμως θα πρέπει να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα (188.000 ευρώ) για να υπάρξει συμφωνία.

 

Πάντως, είναι θετικό πως οι Ντίκο, Φατί, Σανκαρέ δεν αξιώνουν τις ρήτρες τους, από τη στιγμή που τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

πηγή : sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ