2012-05-20 12:47:13
Φωτογραφία για Κυκλοφορεί «ελεύθερος και ωραίος» ο Μ. Χριστοφοράκος
Απολαμβάνει ως «ελεύθερος και ωραίος» τις βόλτες του στο Μόναχο, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο άνθρωπος που «έβαλε φωτιά» στην ελληνική πολιτική σκηνή με το σκάνδαλο Siemens.

Ο φωτογραφικός φακός της Real News «συνέλαβε» τον Mr Siemens στο κέντρο της πόλης όπου εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια , παρέχοντας τις υπηρεσίες και τις συμβουλές του σε γερμανικές επιχειρήσεις.

Έτσι, ο Μ. Χριστοφοράκος συνηθίζει να κλείνει τα επαγγελματικά του ραντεβού στο κέντρο της πόλης και σε γνωστό μπιστρό, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά τη διαφυγή από τη χώρα μας και τις δικαστικές εκκρεμότητες που συνεχίζει να έχει με την ελληνική δικαιοσύνη, αφού παραμένει σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης του.

Το άλλοτε πανίσχυρο αφεντικό της γερμανικής εταιρείας κάνει συχνά την εμφάνιση του στο κέντρο της πόλης, θυμίζοντας περισσότερο ένα τυπικό στέλεχος βαυαρικής επιχείρησης παρά έναν Έλληνα που διέφυγε από τη χώρα τον Μάιο του 2009, προκαλώντας θύελλα με τα μυστικά που ακόμη κρατά φυλαγμένα.

Άλλωστε το Μόναχο είναι γνωστό στον Μ. Χριστοφοράκο από το παρελθόν, ενώ ήταν η πόλη που είχε επιλέξει ως καταφύγιο μετά τη φυγή του από την Ελλάδα.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ