2012-05-20 14:49:03
Φωτογραφία για Η Sharon Stone κατάφερε να σταματήσει τον χρόνο. Ξεκάθαρα.
Αν είμαστε όλες έτσι στα 54, δεν θέλουμε ...κάτι παραπάνω από τη ζωή.Σταύρωσε τα πόδια της πριν από περίπου 22 χρόνια, στην θρυλική πλέον σκηνή του «Βασικού Ενστίκτου», και ήταν εκείνη η στιγμή που την καθιέρωσε ως ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols του πλανήτη. Θα φανταζόταν, όμως, κανείς, πως στα 54 της χρόνια θα μπορούσε να κρατά ακόμα ψηλά αυτόν τον τίτλο; Όταν μιλάμε για την Sharon Stone, η απάντηση μάλλον θα είναι πάντα «ναι».

Η Stone, λοιπόν, είπε τις προάλλες να ξεκινήσει τα καλοκαιρινά της μπάνια, όπως και η μισή ξένη showbiz τις τελευταίες μέρες, και ο φακός των παπαράτσι την «έπιασε» στην παραλία της Venice στην California, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την παρέα της. Και οι εικόνες της ηθοποιού με μαγιό σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Ναι, είναι διάσημη και πλούσια και μπορεί να έχει όσους personal trainer θέλει. Ναι μπορεί να χρησιμοποιεί καλλυντικά και θεραπείες ομορφιάς που στοιχίζουν όσο τρία δικά μας μηνιάτικα. Ναι, για να έχουμε κι εμείς τέτοιο σώμα σε αυτή την ηλικία θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ (πολύ) περισσότερο. Όλα αυτά είναι δεδομένα και χιλιοειπωμένα και καλό είναι να τα αποδεχτούμε κάποια στιγμή.


Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Sharon έχει καταφέρει στα 54 της να διατηρεί μια άψογη σιλουέτα που φαίνεται εντελώς φυσική και υγιής -σε αντίθεση με αρκετές διάσημες συνομήλικές της που έχουν μεταμορφωθεί σε πλάσματα αγνώστου ταυτότητας και είδους- και μπορεί να φορά το μικροσκοπικό της μπικίνι στην παραλία και να κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίζουν -για να την θαυμάσουν και μόνο. Και γι᾽ αυτό της βγάζουμε το καπέλο.
queen.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ