2017-02-17 15:08:09
Φωτογραφία για Κλέφτης μεν, εμπρηστής δε: Έκλεψε τα κοσμήματα και πήγε να κάψει το… σπίτι
Ένας 44χρονος Ηρακλειώτης δεν αρκέστηκε μόνο στην κλοπή των κοσμημάτων αλλά προσπάθησε να βάλει και φωτιά στο σπίτι Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν όταν την Δευτέρα το βράδυ ο 44χρονος μπήκε στο σπίτι 37χρονου σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος με σκοπό να κλέψει. Ο δράστης πήρε δύο χρηματοκιβώτια που περιείχαν κοσμήματα συνολικής αξίας 1000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι, πιθανότατα για να καλύψει τα ίχνη του, αλλά έγινε αντιληπτός και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άνδρες του Τμήματος Καστελίου αφού συνέλεξαν όλα τα στοιχεία και μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι πίσω απ’ αυτή την υπόθεση κρύβεται ο 44χρονος ο οποίος έδρασε κατ’ εντολή ενός 38χρονου Ηρακλειώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o ένας εκ των δύο δραστών γνώριζε τον 37χρονο.

Χθες το μεσημέρι άντρες του Τμήματος Καστελίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του ΤΑΕ και του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου έκαναν έρευνα στο σπίτι των δύο αντρών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 10 μαχαίρια, 5 ξίφη και ένα ξιφίδιο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καστελλίου, ενώ οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ