2017-02-18 22:30:21
Φωτογραφία για Πράσινη καταιγίδα σάρωσε την Τρίπολη
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και «γάζωσε» 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη φαίνεται πως έχει βρει πλέον τον τρόπο να φτάνει σε άνετες νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μετά τις τεσσάρες επί του Αστέρα στη Λεωφόρο για το Κύπελλο και επί του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα, ήρθε άλλη μια μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό με πολλά γκολ.  Ο Εμποκού για ακόμα μια φορά ήταν όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά και ο Μπουμάλ γύρισε στις καλές εμφανίσεις με την επιστροφή του στην ενδεκάδα, που συνοδεύτηκε με γκολ.

Μόλις στο 7’ ο Μπουμάλ βρήκε τον Κλωναρίδη στην πλάτη της άμυνας, αυτός πλάσαρε εύστοχα κι άνοιξε το σκορ. Στο 9’ ήταν η σειρά του Μάρκους Μπεργκ να βρει δίχτυα, μετά από πάσα του Εμποκού και κάπου εκεί φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός έχει καθαρίσει το ματς. Το… πάρτι συνεχίστηκε και πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο Εμποκού από δημιουργός έγινε εκτελεστής και στο 30’ έκανε το 0-3, ενώ εννέα λεπτά αργότερα, με ωραία εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Μολέδο στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος «έγραψε» το 0-4!  Το μόνο αρνητικό ήταν πως ο Εμποκού χτύπησε και έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να παίρνει τη θέση του
. Οι «πράσινοι», πάντως, συνέχισαν να έχουν την καθολική υπεροχή στο χορτάρι, κάνοντας… πλάκα στην ομάδα του Ελευθερόπουλου. Ο Ουζουνίδης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον νεαρό Πίσπα, αλλά και στον Ρέις που επέστρεψε κανονικά, με τον Μπουμάλ στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 5-0 που έφερε τη δεύτερη σερί νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, τρίτη μαζί με αυτή για το Κύπελλο επί του Αστέρα στη Λεωφόρο, που πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας το τελευταίο διάστημα!

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ