2017-03-10 09:04:19
Φωτογραφία για Τι απαντά ο Π.Πολάκης για τη δικαίωση των 10 Διοικητών Νοσοκομείων για παράνομη απόλυση!
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Health Report

Εμμένει στην άποψή του ότι ορθώς απομακρύνθηκαν οι 10 Διοικητές Νοσοκομείων που δικαιώθηκαν από το ΣτΕ, ο αν.υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Όπως πάντα, με ανάρτησή του στο Facebook ο κ.Πολάκης υποστηρίζει ότι οι 10 Διοικητές Νοσοκομείων που είχαν προσφύγει στο ΣτΕ, το οποίο έκρινε ότι η απομάκρυνσή τους ήταν μη νόμιμη, ουσιαστικά δε θα επιστρέψουν στα Νοσοκομεία.

Και αυτό διότι υποστηρίζει πως ήδη η θητεία τους έχει λήξει, ενώ σημειώνει ότι αξιολογήθηκαν διπλά μέσα από νόμιμες διαδικασίες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα: «Δείτε ποιοι είναι οι 10 Διοικητές Νοσοκομείων που δικαιώθηκαν από το ΣτΕ για παράνομη απόλυση από τους υπ.Υγείας!»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται μάλιστα και στα 15 πρόσωπα που διατηρήθηκαν στο σύστημα καθότι όπως λέει παρήγαγαν έργο.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διαδικασία αξιολόγησης επικράτησε τέτοιο …μπάχαλο, που είναι ενδεικτικό ότι ανακοινώθηκαν επισήμως ονόματα Διοικητών Νοσοκομείων ότι θα παραμείνουν στο ΕΣΥ, αλλά τελικά απομακρύνθηκαν.


Άλλωστε με βάση το ρεπορτάζ του HealthReport.gr, την εποχή εκείνη τα …κομματικά τηλεφωνήματα έπεφταν βροχή. Διαδικασία συνηθισμένη τόσο με αυτήν την κυβέρνηση όσο και με τις προηγούμενες, προκειμένου να διοριστούν τα «δικά μας παιδιά». Δείτε ΕΔΩ ποια διαδικασία ακολούθησε η Επιτροπή Αξιολόγησης: «Διοικητές Νοσοκομείων: Τι ρωτά στις συνεντεύξεις η Επιτροπή Αξιολόγησης! Όλοι οι διάλογοι»

Πριν από αυτό βέβαια είχε ξεκινήσει μία αξιολόγηση των Διοικητών Νοσοκομείων που δε διαρκούσε πάνω από 10 με 15 λεπτά. Η διαδικασία στηλιτεύθηκε γι αυτό και άλλαξε λίγο αργότερα. Διαβάστε ΕΔΩ χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο από την εξέταση του ενός…τετάρτου»

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παύλος Πολάκης αφήνει αιχμές στην ανάρτησή του και κατά του ΣτΕ.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε:

«ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ που «δικαιώνει» τους διοικητές υποδιοικητές που απομακρύναμε το Δεκέμβρη του 2015 από τα νοσοκομεία

1)η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα καθώς η θεωρητική θητεία αυτών έχει λήξει πλέον, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ (όσων «δικαιώθηκαν» με αυτή την απόφαση ή με μελλοντικές ίδιες αποφάσεις)

2) Αυτοί οι διοικητές απομακρύνθηκαν με διαδικασία διπλής αξιολόγησης(βαθμολογία από διοικητές των ΥΠΕ και προφορική συνέντευξη από επιτροπή που προβλέπει ο νόμος ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Διατηρήσαμε 15 που είχαν θετική αξιολόγηση και είχαν παράξει έργο

3) ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ (με ανοιχτή διαδικασία με 1500 αιτήσεις ) ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

ΥΓ ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ΣΤΕ και την απόφαση του …..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …μέχρι τέλους τον αγώνα για την ανάταξη του δημοσίου συστήματος υγείας και τη μάχη κατά της διαφθοράς στο χώρο»
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ