2017-03-16 09:42:25
Φωτογραφία για Τρομακτικό! Πατέρας βάζει τις κόρες του να μιμούνται τις δίδυμες του The Shining!
Πατέρας μαθαίνει στα δίδυμα παιδιά του πώς να στήνονται σε διάδρομο ξενοδοχείου όπως οι δίδυμες της ταινίας The Shining... Οι ανυποψίαστοι περαστικοί τρομάζουν και ο πατέρας ξεκαρδίζεται στα γέλια!

Ένας Άγγλος πατέρας σκαρφίστηκε την τέλεια ιδέα για να τρομάζει ανυποψίαστους σε ξενοδοχεία! Πώς; Με τα δίδυμα του, Πόππυ και Ισαβέλλα!

Μπορεί να είναι άκρως χαριτωμένα κοριτσάκια αλλά όταν ντύνονται με τον ίδιο τρόπο και αλλάζουν το ύφος τους, προκαλούν τρόμο σε όσους έχουν δει την ταινία τρόμου The Shining!

Ο πατέρας τους, Martin Hughes, με το όνομα Wefail στον λογαριασμό του στο Twitter, ανέβασε μια φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες αφού θυμίζουν τη σκηνή στην ταινία Shining του Κιούμπρικ με τις δίδυμες στον διάδρομο ξενοδοχείου.

Δείτε την φωτoγραφία:

Προβολή εικόνας στο Twitter

 Ακολουθήστε


Wefail @wefail

Love making my girls do this in hotels to shit people up, makes the grief of having twins worthwhile.

11:29 μ.μ. - 9 Μαρ 2017

 

 6.4676.467 Retweet 

 19.02219.022 "μου αρέσει"

Οι 4χρονες Πόππυ και Ισαβέλλα τρομάζουν θαμώνες του ξενοδοχείου και όχι μόνο!

«Λατρεύω να κάνω τους πελάτες των ξενοδοχείων να κοψοχολιάζονται, κάνει την ταλαιπωρία του να έχεις δίδυμα να αξίζει τον κόπο» γράφει ο μπαμπάς τους στο twitter.

Οι μικρές όταν δεν... τρομάζουν κόσμο, παίζουν και άλλους ρόλους! Ντύνονται πάντα με τα ίδια ρούχα ή στολές και είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο χαριτωμένα διδυμάκια.

Η Λάμψη είναι ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ. Πρωταγωνιστούν ο Τζακ Νίκολσον ως ο επιστάτης Τζακ Τόρανς, η Σέλεϊ Ντιβάλ ως η γυναίκα του Γουέντυ Τόρανς, και ο Ντάνυ Λόυντ ως Ντάνυ Τόρανς.Οι Lisa και Louise Burns ήταν 11 ετών όταν υποδύθηκαν τις κόρες των Grady στην θρυλική ταινία τρόμου του 1980.

Η ταινία προβλήθηκε στην Ελλάδα το 1980.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ