2012-05-21 10:15:02
Φωτογραφία για Προσπάθειες να «ξεμπλοκάρουν» το δάνειο
O Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να βρει την άκρη σχετικά με το δάνειο των 5εκατ. ευρώ, το οποίο έχει «κολλήσει» λόγω της κατάστασης στη χώρα και του τραπεζικού συστήματος.

Η αγωνιστική περίοδος τελείωσε για τον Παναθηναϊκό, όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν καθώς το ζήτημα που καίει είναι αν τελικά καταφέρουν οι «πράσινοι» και πάρουν την αδειοδότηση. Το δάνειο των 5 εκατομμυρίων ευρώ που θα έδινε ανάσα στην ομάδα, φαίνεται πως έχει μπλοκάρει, καθώς ακολουθούν εκλογές, ενώ και το τραπεζικό σύστημα της χώρας περνάει κρίση τη στιγμή που οι τράπεζα ζητάει και εγγυήσεις για την αποπληρωμή του.

Λύσεις σε αυτά τα προβλήματα προσπαθεί να βρει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος κάνει τις προσπάθειές του ούτως ώστε από τα μέσα της εβδομάδας να ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες και να κανονίσουν πως θα πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάει η ομάδα. Πάντως, πρόβλημα υπάρχει και στα 2εκτ. που έλεγε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ πως έχει συγκεντρώσει, καθώς μερικοί υποστηριχτές του σε αυτή την προσπάθεια έκαναν πίσω. 'Όπως και να χει πάντως η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ρευστή και τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη ημέρα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ