2017-03-24 12:25:28
Φωτογραφία για Μάλωνε με τον μπαμπά του και του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. η τιμωρία που του επέβαλλε ο πατέρας; Έγινε αμέσως viral!
Όλοι οι έφηβοι έχουν κατά περιόδους πολλές εκρήξεις. Ίσως να φταίει το εφηβικό τους άγχος... Το θέμα είναι, πώς οι γονείς αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Οι ποινές που μπορεί να υποβάλλουν οι γονείς στα παιδιά τους έπειτα από μια κακή συμπεριφορά, ποικίλλουν.

Ο έφηβος της συγκεκριμένης ιστορίας, αρέσκεται στο να χτυπάει τις πόρτες. Η τιμωρία του ήταν ο πατέρας του, να αφαιρέσει τελείως την πόρτα. Πήγε την λέξη τιμωρία σε άλλο επίπεδο!

Έχοντας βαρεθεί πια με το γιο του, να του χτυπάει συνεχώς την πόρτα του υπνοδωματίου του στα μούτρα, αποφάσισε να λάβει κάποια μέτρα για να δώσει ένα μάθημα στο γιο του. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον μικρότερο αδελφό του εφήβου, που δημοσίευσε στο Reddit την περασμένη εβδομάδα και έγινε σχεδόν αμέσως viral. Βλέπετε την κατάθλιψη στο βλέμμα αυτού του νεαρού; Η πόρτα του δωματίου του απλά δεν υπάρχει!

Τι έκανε ο πατέρας του ακριβώς; Πήρε τα εργαλεία του και πριόνισε την πόρτα του γιου του κατά το ήμισυ, μετατρέποντάς τη σε μισή-πόρτα ή αλλιώς Ολλανδική πόρτα.


Αυτός ο γιος, δεν θα έπρεπε να κλείνει την πόρτα στο πρόσωπο του πατέρα του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Η εικόνα στο Reddit, η οποία έχει λεζάντα «Όταν η πόρτα του αδερφού σου κόβεται κατά το ήμισυ ως τιμωρία επειδή τη χτυπούσε», έχει αποκτήσει πάνω από 2.200 προβολές και εκατοντάδες ξεκαρδιστικά σχόλια. Οι περισσότεροι άνθρωποι ταυτίζονται με τον πόνο του εφήβου.

Μια κοπέλα γράφει: «Ο πατέρας μου με έβαλε να βγαίνω έξω από το σπίτι κλείνοντας την πόρτα 100 φορές. Από τότε δεν ξαναέτρεξα έξω από το σπίτι χτυπώντας την πόρτα.»

Ένας άλλος γράφει: «Οι γονείς μου, μου είχαν αφαιρέσει ολόκληρη την πόρτα. Μου την επέστρεψαν τα Χριστούγεννα. Πήρα το μάθημα μου.»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ