2017-03-31 19:28:00
Φωτογραφία για Διπλή εκπροσώπηση για το Davis Cup από την Chatzinikolaou Tennis Academy
Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για την CTA είναι η επιλογή των αθλήτων που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα τένις, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Davis Cup. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης επέλεξε δύο αθλητές της CTA , τον δεκαεπτάχρονο Σταμάτη Καπίρη και τον δεκαεξάχρονο Πέτρο Τσιτσιπά , προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας για διάκριση στο Davis Cup, αλλά και για να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Η είδηση αυτή γέμισε με χαρά και ικανοποίηση όλη την ομάδα της CTA, αθλητές , προπονητές και γονείς, καθώς η επιλογή για την Εθνική ομάδα ενός τουλάχιστον αθλητή της Ακαδημίας, αποτελούσε έναν από τους πιο φιλόδοξους στόχους, που το προπονητικό team και οι αθλητές είχαν θέσει για τη νέα χρονιά, δηλαδή για το 2017. Επομένως, η συμμετοχή όχι απλά ενός, αλλά δύο νεαρών ταλαντούχων πρωταθλητών στην Εθνική, δικαίωσε τις προσδοκίες της Ακαδημίας.


Η αδιάκοπη προσπάθεια, του head coach της Ακαδημίας Δημήτρη Χατζηνικολάου, όλων των αθλητών της πρώτης ομάδας αποτελούμενη από τους Σταμάτη Καπίρη, Αλέξανδρο Βοινέα, Πέτρο Τσιτσιπά, Νικήτα Νιάρχο, Γιάννη Ανδρώνη, Αλέξανδρο Τσίκοβ και Μιχάλη Κωστικογλου, του γυμναστή μας Μάκη Ταταράκη, του Κώστα Περγαντη υπεύθυνο στην ψυχολογική υποστήριξη των αθλητών και του υπόλοιπου προπονητικού team και των οικογενειών των αθλητών έφεραν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.Τεράστια είναι επίσης, η συνεισφορά των χορηγών μας, οι οποίοι απλόχερα πρόσφεραν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Η ευθύνη τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερη, η προσπάθεια τώρα πρέπει να είναι ακόμα εντονότερη, καθώς η Εθνική ομάδα είναι ο καθρέφτης του Ελληνικού τένις και η συμμετοχή σε αυτή, είναι τεράστια τιμή και αναγνώριση.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΦΟΑ στον ομοσπονδιακό προπονητή Κο Φώτη Βαζαίο και στον τεχνικό διευθυντή της ΕΦΟΑ Κο Αθαναηλιδη για τις επιλογές τους και να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές της Εθνικής υγεία, δύναμη στο δύσκολο έργο τους και πολλές επιτυχίες.
NewsRoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ