2017-04-01 20:27:53
Φωτογραφία για Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αφού έκλεισαν την σελίδα του Kodi
Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας του προγράμματος Kodi για όλες τις πλατφόρμες και πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση στην επίσημη σελίδα τους.

Η ανοιχτού κώδικα εφαρμογή Kodi αναφέρει το μήνυμα πως έχει κατασχεθεί από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και αυτό επιφέρει πρόστιμο μέχρι και 250.000 δολάρια.

Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά η σελίδα συνεχίζει να δείχνει το σήμα των αρχών της Αμερικής και μάλιστα στους επίσημους λογαριασμούς όπως του twitter αναφέρουν πως το ψάχνουν  και δεν χρειάζεται πανικός.

Η πλατφόρμα Kodi που είναι δωρεάν σε όλους για όλα τα λειτουργικά περιλαμβάνει ελεύθερα κανάλια και αλλού είδους παροχές από μουσική εικόνες και αλλά που όμως αν τροποποιηθούν οι πηγές από κάποιον μπορεί και δείξει περιεχόμενο μέχρι και συνδρομητικό.

Όπως και να έχει αν είναι πραγματικότητα και δεν θα το ξανά δούμε θα είναι κρίμα για ένα κορυφαίο πρόγραμμα αναπαραγωγής που είχε την στήριξη εκατοντάδων προγραμματιστών αλλά και την ζήτηση εκατομμυρίων χρηστών.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ