2017-04-07 11:17:05
Φωτογραφία για Την... πάτησε άσχημα ο κύριος! Άγριο bullying Χανταμπάκη στο Survivor: Πρέπει να επέμβει ΕΣΡ-ΣΚΑΙ
Γιατί είναι επιβεβλημένο να επέμβει το ΕΣΡ και ο ΣΚΑΙ μετά το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor; Είναι γεγονός -όπως αποδεικνύεται και από την τηλεθέαση- πως ο κόσμος λατρεύει το Survivor και έχει φανατιστεί με κάποιους παίκτες. Είτε αρνητικά είτε θετικά.

Παρά το γεγονός, ότι στον μικρόκοσμο του Αγίου Δομίνικου αντικατοπτρίζεται η σύγχρονη κοινωνία, τόσο η παραγωγή όσο και οι παίκτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού το Survivor το παρακολουθούν κυρίως νέοι και παιδιά.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης, ο 30χρονος (!) παίκτης και πατέρας δύο παιδιών, Στέλιος Χανταμπάκης επιδίδεται σε άγριο bullying κατά της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Η εν λόγω παίκτρια φανερά απομονωμένη από την ομάδα -όπως σας είχαμε αποκαλύψει και στο fimes.gr- ζει έναν απίστευτο ψυχολογικό πόλεμο από τους συμπαίκτες της, με αρχηγό τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Eύλογα καταλαβαίνει κανείς, πως τέτοιου είδους εικόνες είναι απαράδεκτο να προβάλλονται στην τηελόραση και ιδίως σε ένα τηλεοπτικό προιόν με τόσο μεγάλη απήχηση.

Το bullying σε οποιαδήποτε ηλικία, μπορεί να αποβεί μοιραίο, ιδίως όταν η ψυχολογία του δέκτη είναι ιδιαιτέρως πεσμένη.

Ας μην ξεχνάμε το τελευταίο δραματικό παράδειγμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τα παραδείγματα, τα πρότυπα αλλά και τα μηνύματα που περνά το εν λόγω παιχνίδι θα πρέπει να προβληματίσουν παραγωγή και σταθμό, οι οποίοι είναι απαραίτητο να δουν πιο σοβαρά την οργή του κόσμου.

Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα, που όχι αδίκως, θεωρούν επιβεβλημένη την παρέμβαση του ΕΣΡ αλλά και του ίδιου του ΣΚΑΙ προς αποτροπή τέτοιων φαινομένων.

Σημειώνεται, πως ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να θεωρηθεί παραβατικός αν σκεφτεί κανείς τους «τσαμπουκάδες», τις άσεμνες χειρονομίες και τα υβριστικά σχόλια σε συμπαίκτες του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ