2017-05-17 15:30:08
Φωτογραφία για Νέες εκδόσεις «Dark Knight &Dark Matter» από τη Smart
Νέες εκδόσεις «Dark Knight &Dark Matter» από τη Smart

Η φιλοσοφία της Smart είναι να προσφέρει διαρκώς καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν τη χρηστικότητα με την άνεση και την οικονομία. Έτσι, με τις νέες εκδόσεις «Dark Knight και Dark Matter» δίνεται μία διαφορετική διάσταση στις αστικές μετακινήσεις, αφού η οδήγηση μέσα στην πόλη γίνεται ακόμη πιο άνετη, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό, την ασύγκριτη ευελιξία και τον πλούσιο εξοπλισμό των smart fortwo & fofour αυτών των εκδόσεων.

Smart fortwo coupe «Dark Knight»

Ένα ολόμαυρο αυτοκίνητο με κόκκινα στοιχεία BRABUS και πλούσιο εξοπλισμό στο εσωτερικό συνθέτουν τη sport ξεχωριστή εμφάνιση της ειδικής έκδοσης «Dark Knight».

Η έκδοση smart fortwo «Dark Knight» είναι διαθέσιμη και με τους δυο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 cc απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 cc απόδοσης 90 ίππων.


Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό το smart fortwo coupe «Dark Knight» διατίθεται με ή χωρίς τα κόκκινα ΒRABUS εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία σε 30 μόλις οχήματα και με συνολικό όφελος από €2.650.

Smart forfour «Dark Matter»

Το πιο ευέλικτο και πρακτικό τετράπορτο και τετραθέσιο αυτοκίνητο πόλης, το smart forfour με μήκος μόλις 3,49 μέτρα, έρχεται σε μια ξεχωριστή έκδοση, 30 μόνο οχημάτων, να προκαλέσει οσουν αναζητούν την καινοτομία, τη μοντέρνα σχεδίαση και τη λειτουργικότητα στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

To smart forfour «Dark Matter»με sport σχεδίαση είναι διαθέσιμο μόνο με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 999 cc απόδοσης 71 ίππων με συνολικό όφελος από €2.600.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Dark Knight & Dark Matter περιλαμβάνουν τον ακόλουθο εξοπλισμό:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ