2017-05-20 02:46:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυτό το Σάββατο το 5ο Forum Υγείας και Ανάπτυξης
Μετά τις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Patras Palace

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FORUM

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών από κοινού με τους συνεργαζόμενους φορείς της πόλης, προσκαλεί τα μέλη του και τους πολίτες στο 5ο Forum Υγείας και Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 20/5/2017 στο ξενοδοχείο Patras Palace, στην Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα. Το επίκεντρο του 5ου Forum Υγείας και Ανάπτυξης θα είναι το μέλλον της ιατρικής, της καινοτομίας, της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της νοσοκομειακής περίθαλψης.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, σε συνεργασία με το Ιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση για την Ιατρική του «αύριο», όπου θα αναπτυχθούν τα δεδομένα για τις νέες τάσεις στην ιατρική, τη νανοτεχνολογία, τη γενετική, τα βλαστοκύτταρα, την αντιγήρανση και αναγεννητική ιατρική, τη μάχη με τις λοιμώξεις και τον καρκίνο, την πληροφορική στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών υγείας και την αδήριτη ανάγκη αναθεώρησης της ιατρικής εκπαίδευσης στη νέα εποχή.


Σε αγαστή και άρρηκτη συνεργασία με Πανελλήνιους και τοπικούς φορείς, θα δοθεί βήμα δημιουργικού διαλόγου για την καινοτομία, το μέλλον της μεταρρύθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και της νοσοκομειακής περίθαλψης. Η διενέργεια του Forum συμπίπτει χρονικά με την κατάθεση στη Βουλή, δύο σημαντικών νομοσχεδίων: της ΠΦΥ και των δημοσιονομικών στόχων της πρόσφατης μνημονιακής αξιολόγησης, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εκδηλώσεις του.

Η παρουσία της ιατρικής κοινότητας, των πολιτών και των ασθενών είναι ουσιώδης και απαραίτητη στις εκδηλώσεις του 5ου Forum Υγείας και Ανάπτυξης μιας και το μέλλον της δημόσιας υγείας της χώρας μας, μας αφορά όλους, όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών όπου πρόεδρος είναι η Άννα Μαστοράκου.

*Ώρα προσέλευσης στο 5ο Forum Υγείας στις 10 το πρωί του Σαββάτου.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ