2017-05-21 13:11:16
Φωτογραφία για Νιάτα και γοητεία με πολλά γαλόνια!
► ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ... ΓΟΗΤΕΙΑ

► Η «Espresso» ξεναγήθηκε στα στούντιο της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Με αρετή και τόλμη» και γνώρισε τους συντελεστές. 

► ΕΜΠΕΙΡΗ Η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Αλεξία Τασούλη.

Βράδυ Πέμπτης 18 Μαΐου και η «Espresso» βρίσκεται στο στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη».

Η τηλεοπτική παραγωγή, που αφορά τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων και προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11.30 από την ΕΡΤ1, έχει ως παρουσιαστές τη δημοσιο­γράφο Αλεξία Τασούλη και τρία νέα παι­διά, τα οποία παράλληλα υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό!

Ύστερα από πρωτοβουλία του υπουρ­γού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, η εκπομπή, που είναι από τις μακροβι­ότερες της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψε στις οθόνες μας τον Μάρτιο, μετά το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ το 2013. Η ξενάγησή μας άρχισε από το κοντρόλ, όπου ο σπουδαίος σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού. Αφού μας εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του που επιμελείται τη συγκεκριμένη εκπομπή, μας κατέβασε στα καμαρίνια για να συναντήσουμε τους παρουσιαστές.


«Η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα και α γονείς μου είναι αστυνομικοί. Άρα στις πανελλαδικές η πρώτη μου επι­λογή ήταν η ΣΤΥΑ» μας λέει η 27χρονη αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και φοιτήτρια στην ΑΣΣΟΕ Σοφία Κορμά και συνεχίζει: «Υπηρετώ τον Ελληνικό Στρα­τό με χαρά και ως Σμηνίας τοποθετήθηκα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Η ειδικό­τητά μου είναι η διαχείριση και η μεταφο­ρά υλικού που χρειάζονται τα αεροσκάφη F-16» αναφέρει η Σοφία και συμπληρώνει: «Όταν με επέλεξαν για την εκπομπή, ένιω­σα μεγάλη τιμή. Οι προκλήσεις που δέχεται η Ελληνική Αεροπορία από την τουρκική είναι μεγάλες. Αλλά η Αεροπορία μας είναι σε ετοιμότητα!»

Επιλογή

Η 28χρονη αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού και φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά Ιλιάνα Μπουραντά μάς συστήνεται με τη σειρά της. «Ο πατέρας μου τελείωσε τη Σχολή Ικάρων. Άρα είχα στρατιωτική ανατροφή, αν και η μητέρα μου, η οποία ήταν φιλόλογος, ήθελε να ασχοληθώ με τη Φιλοσοφία. Ωστόσο, η πρώτη επιλογή μου ήταν το Πολεμικό Ναυτικό. Για 6,5 χρόνια ήμουν μέσα στα πλοία του στόλου ως ηλεκτρολόγος» αναφέρει η Ιλιάνα και αποκαλύπτει πως όταν την επέλεξαν για την παρουσίαση της εκπομπής, ο πατέρας της δάκρυσε.

Στο στούντιο και ο σοβαρός ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηρός Συμεών Λαδόπουλος, ο οποίος εστίασε στην αξία της εκπομπής, η οποία ενημερώνει, όπως λέει, τον κόσμο για την 24ωρη κοινωνική Προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

«Νιώθω μεγάλη τιμή που μου ανα­τέθηκε από το υπουργείο Εθνι­κής Άμυνας η παρουσίαση της εκ­πομπής, καθώς είμαι κόρη αντι­στράτηγου Ε.Α του Στρατού Ξη­ράς»» μας λέει η Αλεξία Τασούλη, κεντρική παρουσιάστρια της εκ­πομπής, με 20χρονη δημοσιογρα­φική πορεία στο Mega, στο ρε­πορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του υπουργείου Εξω­τερικών. Σχολιάζοντας τις τουρ­κικές προκλήσεις, η δημοσιογρά­φος υπερασπίζεται το υψηλό φρό­νημα των Ενόπλων Δυνάμεων. «Με 140 εναέριες παραβιάσεις σε καθημερινή βάση από τους Τούρ­κους όλοι ανησυχούν για ένα θερ­μό επεισόδιο, αλλά το ηθικό του ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εί­ναι υψηλό» δηλώνει και συνεχί­ζει λέγοντας ότι σκοπός της εκπο­μπής είναι να αναδειχτεί «ο κοι­νωνικός ρόλος των Ενόπλων Δυ­νάμεων στις πιο ακριτικές και δύσβατες περιοχές της χώρας, και μάλιστα σε δύσκολα καιρικά φαινόμενα»».

Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουν γυριστεί εννέα επεισόδια, μέσα από τα οποία έχουν βγει και αρκετές αποκλειστικότητες, όπως η συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη για τη σημασία της βάσης στη Σούδα.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ- [email protected]

(ESPRESSO-20/05/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ