2017-05-21 18:44:21
Φωτογραφία για Ο καλύτερος φωτογράφος των Ενόπλων Δυνάμεων!
Είναι χωρίς υπερβολή ένας από τους καλύτερους φωτογράφους που διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι Ένοπλες Δυνάμεις. Πρόκειται για το στέλεχος της 1ης Στρατιάς Χάρη Σαρηγιαννίδη ο οποίος εκτελεί χρέη φωτογράφου στον μεγαλύτερο στρατιωτικό σχηματισμό της χώρας.

Έχοντας σχηματίσει οι ίδιοι άποψη για το φίλο Χάρη θα πούμε ότι πρόκειται για έναν ακέραιο χαρακτήρα, άριστο επαγγελματία στον τομέα του που δίνει στην κυριολεξία τον καλύτερο του εαυτό σ' αυτό που πραγματικά με πολύ αγάπη κάνει. 

Με το Χάρη έχουμε ανταμώσει σε πολλά ρεπορτάζ, από αλλαγή χρόνου τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, ασκήσεις, επίσημες επισκέψεις, τελετές κλπ κλπ. Συνεργάσιμος και εξαίρετος σε όλα του ο καλός φίλος Χάρης έχει την αποδοχή και χαίρει εκτίμησης από όλο το δημοσιογραφικό κόσμο της Λάρισας για τον οποίο όλοι θα πουν τα καλύτερα. Σήμερα ανταμώσαμε και πάλι στο ρεπορτάζ για τον εορτασμό της ημέρας μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού στη Λάρισα όπου μαζί με την συνάδελφό του φωτογράφο της 140 ΣΕΠΗΠ Σοφία Καρκατσέλα κάλυπταν φωτογραφικά την τελετή.

Στο κέντρο της φωτό που τραβήξαμε για τους αναγνώστες του kranosgr, η καλή συνάδελφος του φιλικού ιστολογίου της Λάρισας postlarissa.gr Πάολα Μπανάκα.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ