2017-05-23 19:30:22
Φωτογραφία για Πανηγυρίζουν την επιβίωσή τους εις βάρος μας!
Η καθημερινότητά μας έχει μετατραπεί σε μια οδυνηρή αναμονή δίχως ελπίδα, δίχως νόημα και όμως, η κυβέρνηση μας δηλώνει «περήφανη που έχει σταματήσει μια πορεία καταστροφής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες» (Νίκος Παππάς).

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Με το πακέτο μέτρων που ψήφισαν οι 153 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εκτός των άλλων, κόβονται όλα τα προνοιακά επιδόματα για τους πλέον αδύναμους συμπολίτες μας, αλλά, διασώθηκαν ο πρωθυπουργός, ο συνεταίρος του στην κυβέρνηση, ο υπουργός οικονομικών, ο κύριος Παππάς, οι Καρανίκες του Δημόσιου ,εγκάθετοι και παρατρεχάμενοι!

Στο μεταξύ, η πολιτική έπαψε πλέον να είναι η τέχνη του εφικτού, είναι η τέχνη της αέναης καταβύθισης στην μπούρδα, η τέχνη της επίσης αέναης μετάθεσης ευθυνών, η τέχνη του «κυβερνούμε εμείς αλλά εις τον αιώνα των αιώνων θα φταίνε οι άλλοι, γιατί εμείς είμαστε εσαεί οι καλοί, οι έχοντες και κατέχοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του ηθικού πλεονεκτήματος»!


Βιώνουμε μια κατάσταση στα όρια της γελοιότητας με διαστάσεις εθνικής τραγωδίας που θα θεωρείται στο εγγύς μέλλον ως μια ακόμα εθνική καταστροφή για την οποία φυσικά θα ευθύνονται οι ξένοι, οι άλλοι, το ΔΝΤ, οι Γερμανοί, και οι λοιποί άξονες του κακού. Η τραγωδία που βιώνουμε σε συνθήκες παρωδίας δεν σχετίζεται ούτε με ιδεολογίες, ούτε με πολιτικές επιλογές, ούτε με σιωνιστικούς δαίμονες. Σχετίζεται με την σκοτεινή μας κλίση στον παραλογισμό που πηγάζει από την υποκριτική μας σχέση με την ζωή και τον κόσμο.

Τι ακριβώς πανηγυρίζουν, όσοι πανηγυρίζουν; Τα κεκτημένα που έχουν καταπέσει; Την περεταίρω εξαθλίωση; Την υπανάπτυξη μας, την ανύπαρκτη εθνική μας αξιοπρέπεια, το ξεπούλημα της χώρας; Τι άλλο πανηγυρίζουν εκτός από την πιο στυγνή και κραυγαλέα κομματική σκοπιμότητα στην ιστορία μας;

Δώσανε τους μισθούς και τις συντάξεις για την κομματική τους επιβίωση. Κέρδισαν την παραμονή τους στην εξουσία σε βάρος του λαού και της χώρας. Αυτό πανηγυρίζουν για όσους δεν καταλαβαίνουν!

 

 

 
ΠΗΓΗ
thesecretrealtruth
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ