2017-05-25 19:45:26
Φωτογραφία για EKTAKTO: Έκρηξη σε αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο
Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος - Έκρηξη σημειώθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός το απόγευμα της Πέμπτης (25/05/2017) στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ο πρώην πρωθυπουργός, ο οδηγός και συνοδηγός του αυτοκινήτου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η ζωή τόσο του ιδίου του κ. Παπαδήμου, όσο και των δύο άλλων ατόμων δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Η έκρηξη, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει ως τώρα το «φως» της δημοσιότητας, προκλήθηκε όταν ο συνοδηγός άνοιξε παγιδευμένο φάκελο μέσα στο θωρακισμένο όχημα, το οποίο ανήκει στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να έχει τραυματισθεί στα πόδια, στην κοιλιακή χώρα και στο θώρακα, ενώ αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.


Τα δύο άτομα που έπεβαιναν στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδας. Εκτός από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, υπήρχε και συνοδευτικό όχημα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μάρνη και Πατησίων, όταν το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr τα τζάμια του αυτοκινήτου, που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίσθηκαν, ενώ από το όχημα βγήκε καπνός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός έφευγε από το γραφείο του και κατευθυνόταν στο σπίτι του.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, έχει ήδη ενημερωθεί για το συμβάν.
newsbomb.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ