2012-05-22 12:34:05
Φωτογραφία για Geuro - Έλλειψη ρεαλιστικών επιχειρημάτων
Γράφει ο Ιωάννης Β. Δημοκώστας, δικηγόρος

Επί του θέματος ουδεμία αντίδραση εξέφρασε η Ελληνική ηγεσία, εκφραζόμενη δια των πολιτικών μας, στις σημερινές δημοσιευμένες θέσεις των ευρωπαίων συνεταίρων μας, περί μεταβολής του νομίσματος συναλλαγών μας, ως GEURO και περί εξόδου μας από τη ζώνη του ευρώ -λες και στέρεψε- και η Ευρώπη σήμερα Βοά.

Από τους δημοσιογράφους έγιναν αυτά γνωστά χωρίς τοποθέτηση επί του θέματος των αρμοδίων φορέων στα περί αλλαγής του νομίσματος μας και περί απομονώσεως μας και ουδείς ,τους αντικρούει , εκκαλώντας τους στην αρμόζουσα θέση επειδή και αυτοί ως συνεταίροι μας συνέτειναν στο πρόβλημα κατά ένα μέρος και τελικά μαζί με το Δ.Ν.Τ. το δημιούργησαν .

Ακούμε το κ. Τσίπρα να σοβαροφαίνεται στην Ευρώπη για να του υποδείξουν λύση στο πρόβλημα της αδυναμίας μας να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας !

Όλα αυτά είναι με λίγες κουβέντες λανθασμένη πολίτικη προσανατολισμού των πολιτικών μας στόχων από πρόσωπα άσχετα που αντιεπιστημονικά και με ρηχή, στείρα κοσμοθεωρία άκουσαν χωρίς να αντιλλέξουν τους ξένους σε ότι τους απαιτούσαν και απλώς δέχτηκαν τις αποφάσεις τους με επακόλουθα τα μνημόνια.


Ο Γιωργάκης και οι Ευρωπαίοι Ηγέτες .... ήξεραν πολύ καλά το ποιόν και τις γνώσεις αυτών που συναγελάζοντο ,με ποιους μιλούσαν ως εκπρόσωποι μας και ακριβώς γι’ αυτό πέτυχαν τους λεόντειους όρους και τους ευτέλισαν καταρτίζοντας τα μνημόνια ως αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων τους και κληροδοτώντας μας τα αδιέξοδα των μνημονίων .

Υπερχρεώνοντας την Ελλάδα αμφότεροι είτε αρχικά ως κυβερνήτες μας είτε εκ των υστέρων ως εντεταλμένοι διαπραγματευτές μας και ως σύμμαχοι ,μας υπερχρέωσαν ,επιβάλλοντας μας συνθήκες παρατεταμένης λιτότητας για την καθ’ υπόταξή μας .

Τα περί δανείων και τρόπων πληρωμής των - σε σχέση με τις εκλογές μας ή την πολιτική αστάθεια διακυβέρνησης μας (που ο λαός τους απαξίωσε ως ποινή της συμπεριφοράς των) για να μη καταβάλλουν τις δόσεις των δανείων ,είναι ανεπίτρεπτος ανάμειξη στα εσωτερικά μας που εξαιτίας των μνημονίων τους το επέτρεψαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και οι μετέπειτα πολιτικές ηγεσίας που γι’ αυτά όλα εισέπραξαν από το ΛΑΟ τη ποινή του αποτελέσματος της 6-5-2012.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ