2017-06-09 17:01:42
Φωτογραφία για Καταγγελία της ΚΝΕ στη Διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων. Παρέμβαση στον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

          Σήμερα, έξω από στρατόπεδα σ’ όλη την Ελλάδα, νέοι της ΚΝΕ και γονείς πραγματοποίησαν εξόρμηση μοιράζοντας ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους, με τίτλο «Καλή θητεία με ψηλά το κεφάλι».

          Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, έγινε προσπάθεια απ’ την Αστυνομία να παρεμποδιστεί αυτή η εξόρμηση, ενώ η Διοίκηση του Στρατοπέδου προχώρησε στην άκρως απαράδεκτη και προκλητική κίνηση να παρατάξει στρατιώτες, με σκοπό να κρατήσει σε απόσταση όσους μοίραζαν την ανακοίνωση.

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός, για το οποίο υπήρξε άμεση διαμαρτυρία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, προς τον Αναπλ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα και Αναπλ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα, μετά από την οποία αποχώρησαν οι στρατιώτες και η αστυνομία.

Η κυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες για όλα τα παραπάνω. Ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η παρεμπόδιση φαντάρων να ενημερώνονται και μάλιστα έξω από τα στρατόπεδα. Οι φαντάροι περνώντας την πύλη δε χάνουν τα δικαιώματά τους. Έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να διαβάζουν εφημερίδες και μέσα στα στρατόπεδα και έξω κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

ΑΘΗΝΑ 9/6/2017                                           ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ