2017-06-20 18:04:11
Φωτογραφία για Η απόλυτη κατάντια. - Στο ψηλό φαίνεται ότι πήρε τον Τσίπρα Παπανδρέου τον προκαλεί να πάνε βόλτα στο ....
Σε όλους πλέον είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του «εντός βουλής» πολιτικού συστήματος.

Ξεπουλημένοι, στα τέσσερα και άλλα κοσμητικά επίθετα είναι τα ελάχιστα που αντάλλαξαν τα πολιτικά μας δουλικά διεκδικώντας ρόλο Προκρούστη σε βάρος του λαού ενώ παράλληλα έδιναν εξετάσεις στα αφεντικά τους για το ποιος είναι ποιο ικανός υπηρέτης των συμφερόντων τους.

Φυσικά αυτά τα σκουπίδια δεν δίστασαν να ξεστομίσουν άπειρα ψέματα προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι …είναι Έλληνες.

Τα Ζάππεια του Σαμαρά, ξεπέρασαν τις τηλεοπτικές σειρές των Αγγέλων του Τσάρλι, ενώ τα προγράμματα του Τσίπρα με αποκορύφωμα αυτό της Θεσσαλονίκης έπεισαν ακόμα και τον ίδιο ότι είναι ο «Ρομπέν των μνημονίων».

Επαναστάτες και «Κούκια» έγιναν σύνθημα για την σωτηρία της πατρίδας, και κάλπικες ιδεολογίες αναμεμιγμένες με εθνικοπατριωτικές μαλακίες έπεσαν στη κάλπη. Το αποτέλεσμα ήταν «η πρώτη φορά αριστερά» να βρεθεί στην εξουσία, ο λαός στο περιθώριο και η δημοκρατία στο γύψο.


Το δημοψήφισμα έδειξε τη σημαίνει φασισμός καθώς το ΟΧΙ του λαού πετάχτηκε στα σκουπίδια και το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου ξεκίνησε την μεγάλη προδοσία.

Έκανα εκλογές λέει και ξαναλέει ο Τσίπρας, κάθε φορά που τον λένε πουλημένο αλλά λέει ψέματα.

Δεν έκανε εκλογές, αλλά σε συνεργασία με τους προσκυνημένους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ποταμιού, ψήφισαν τα μνημόνια και μετά κατέφυγαν στις κάλπες.

Ήθελαν τις κάλπες ως άλλοθι για όσα ακολούθησαν και αν μεν κατάφεραν μέχρι τώρα να ξεφύγουν από τον λαό δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τον Γιωργάκη Παπανδρέου ο οποίος τους περίμενε στη γωνία και σήμερα, με ανάρτησή του στο twitter καλεί τον Τσίπρα να πάνε …βόλτα στο Καστελόριζο.

Θυμίζουμε ότι ο Παπανδρέας ως πρωθυπουργός μας έσυρε στα μνημόνια φορώντας μοβ γραβάτα και ανακοίνωσε την «έλευση των μνημονίων» από το Καστελόριζο.  

Σήμερα λοιπόν ο Γιωργάκης ενόψει της μεγάλης κολοτούμπας του Τσίπρα, τον καλεί να πάνε βολτίτσα στο Καστελόριζο για να του πει το μεγάλο μυστικό και να του μιλήσει …για τους φίλους του.

Η ανάρτηση του Παπανδρέου λέει «Πάμε τώρα Καστελλόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης και εσύ μας φορτώσατε άλλα πέντε χρόνια Οδύσσειας»

Επειδή ο καιρός περνάει γρήγορα, τους χρόνους των μνημονίων, ας κρατήσουμε αυτά που είπε ο Τσίπρας στην Φώφη κατά την διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης.

«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Σε ένα χρόνο θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελλόριζο».είπε ο Αλέξης αλλά δεν μας διευκρίνισε τι χρώμα γραβάτα θα φοράει ο ίδιος κατά την επίσκεψη του στο ακριτικό νησί.  

Ένα χρόνο, δηλαδή 8 θα γίνουν τα χρόνια των μνημονίων και βλέπουμε. 

Κουράγιο Έλληνες μας είπε ο Ολι Ρεν όταν ξεκίνησαν τα μνημόνια και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ καθώς θα είναι πολύ μακρύς ο δρόμος προς την λευτεριά.

Έλλη. 
  
neinnewsgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ