2017-06-21 16:36:27
Φωτογραφία για Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επιβίβαση Καμμένου ως συγκυβερνήτη σε στρατιωτικό ελικόπτερο
Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην εκπομπή «Ακραίως» και στους δημοσιογράφους, Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο, στον ρ/σ ΣΚΑΙ 100.3, σχολιάζοντας το βίντεο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης σε στρατιωτικό ελικόπτερο, έκανε λόγο για μια «ποινικώς κολάσιμη πράξη».

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

«Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα. Ο κ. Πάνος Καμμένος κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη. Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται πιλότος, πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας, κανένας άλλος. Αυτή είναι μια ποινικώς κολάσιμη πράξη. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης είναι έκθετος. Ο κ. Αποστολάκης είναι σε αυτή τη θέση για να τηρεί τους νόμους. Με αυτή την πράξη του, ο κ. Καμμένος έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και υλικό του στρατού. Αν βλέπει  τον στρατό σαν παιχνίδι, λες και είναι τα τρενάκια που του αγόραζε ο πατέρας του, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ποιος νομίζει ότι είναι;».


Αναφορικά με την υπόθεση της συνομιλίας του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη για το ζήτημα του ''Noor 1'', ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι «δεν νοείται να μιλά εν ενεργεία Υπουργός με ισοβίτη».

«Έχετε ακούσει ποτέ εν ενεργεία Υπουργό να μιλάει με ισοβίτη στη φυλακή; Προφανώς, το θέμα θα φτάσει στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καλύψουν αυτή την παράνομη πράξη. Δεν θα καταλήξει καλά αυτή η υπόθεση για τον κ. Καμμένο. Πείτε στον κ. Κοντονή ότι η τηλεφωνική κλήση στον ισοβίτη στη φυλακή, η συνομιλία με τον λιμενικό υπάλληλο που καθοδηγεί τον ισοβίτη τι πρέπει να πει και η άμεση εμπλοκή του Υπουργού σε μια εν εξελίξει δικαστική διαδικασία είναι βαριά ποινικά αδικήματα και εύχομαι να μην είναι και ο ίδιος μπλεγμένος. Μου κάνει εντύπωση η κάλυψη του κ. Κοντονή στον κ. Καμμένο. Ο Πρωθυπουργός έχει και αυτός ευθύνες αν συγκαλύψει τον Πάνο Καμμένο. Ο συγκαλύπτων σε ποινικά αδικήματα έχει και αυτός ποινικές ευθύνες».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «οι προτάσεις μομφής δεν ανακοινώνονται στο ραδιόφωνο, αλλά κατατίθενται στη Βουλή».
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ