2017-06-23 10:29:39
Φωτογραφία για «Μόνιμος» στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Καμμένος
Εν μέσω του σάλου με την εμπλοκή του στην υπόθεση «Noor One»

Σάλο έχει προκαλέσει στο υπουργείο Άμυνας η αποκάλυψη της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου» ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε και πάλι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αυτή τη φορά για να μεταβεί στο Παρίσι όπου επισκέφθηκε την αεροναυτική έκθεση «Le Bourget». Ο υπουργός φαίνεται πως είναι λάτρης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, αφού με αυτό ταξίδεψε και στις ΗΠΑ για να παραστεί σε εκδήλωση των ομογενών για την εκλογή του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Στο Παρίσι υπολογίζεται ότι χρέωσε την Πολεμική Αεροπορία με περίπου 60.000 ευρώ για την πτήση, καθώς το αε­ροσκάφος που τον μετέφερε μαζί με τη δωδεκαμελή συνοδεία του επέστρεψε στην Αθήνα και επανήλθε στη γαλλική πρωτεύουσα για να τους φέρει πίσω. Αν είχαν χρησιμοποιήσει τις πτήσεις της γραμ­μής, τα έξοδα δεν θα ξεπερνούσαν τα 7.000 ευρώ. Την ώρα που η Βουλή συνταράσσεται από τις αποκαλύψεις για την ανάμειξή του στην προσπάθεια να πειστεί ο καταδικασμένος για την υπόθεση «Νοοr One» Μ
. Γιαννουσάκης να καταγγείλει ψευδώς την εμπλοκή του εφοπλιστή Β. Μαρινάκη, τη ώρα που τα ηχητικά ντοκουμέντα δείχνουν ότι στην υπόθεση αυτή συμμετείχε ο Π. Καμμένος και ενώ ο ίδιος και ο υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχονται τα τηλεφωνήματά του στον ισοβίτη, ο υπουργός Άμυνας παρατηρεί αεροσκάφη και συστήματα στην αεροναυτική έκθεση του Παρισιού με τα έξοδα της πολυτελούς άνεσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους πληρωμένα.

Επίδειξη πολυτέλειας και άνεσης με τα προνόμια του Embraer είχε δείξει ο Π. Καμμένος και στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου μάλιστα είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του σιο Twitter φωτο­γραφία με τα πόδια πάνω στο κάθισμα και κρατώντας στα χέρια του την εφημερίδα «Τα Νέα».

Κόστος από 6.996 € με ιδιωτικές εταιρίες

Το ένα όγδοο περίπου του κόστους των 60.000 ευρώ ανά ώρα του ταξιδιού του VIP αεροσκάφους στο Παρίσι για τη μετάβαση και επιστροφή της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι θα κόστιζε αν χρησιμοποιείτο κάποιος πολιτικός αερομεταφορέας. Για παράδειγμα, ερευνώντας στο Διαδίκτυο οι φθηνότερες τιμές για το Παρίσι με επιστροφή ήταν 640 ευρώ (x12=7.680 ευρώ, Aegean), ενώ το ακριβότερο 698,8 ευρώ (x12=8.385,6, Aegean), ενώ αντιστοίχως της Air France ήταν 583 ευρώ/άτομο (6.996 ευρώ συνολικώς) και 699 ευρώ/άτομο (8.388 ευρώ συνολικώς). Αρκετά σημαντική διαφορά (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-22/06/2017 Λεωνίδας Μπλαβέρης) 

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ