2017-06-29 23:04:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Απορριμματοφόρα και φορτηγά για την αποκομιδή τόνων σκουπιδιών - Πότε θα αστράφτει η πόλη
Πιάνουν δουλειά μετά από 11 ημέρες απεργίας και μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων Από το βράδυ της Πέμπτης, τα συνεργεία καθαρισμού θα βγουν στους δρόμους αρχίζοντας την αποκομιδή των βουνών απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο κέντρο και στις συνοικίες της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χρήστου Κορδά, εκτός από τα απορριμματοφόρα θα συνδράμουν και φορτηγά. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η επίσπευση το ταχύτερο δυνατό της αποκομιδής και η μεταφορά των σκουπιδιών από τους δρόμους, δίνοντας "ανάσα" στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες.

Η επιχείρηση καθαρή πόλη, θα έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, την προσεχή Δευτέρα. Ο όγκος των σκουπιδιών που σχημάτισαν "βουνά" παραμένοντας επί ημέρες, σε κεντρικά σημεία της Πάτρας και των συνοικιών, εκτιμάται πως έχουν ξεπεράσει τους 3.300 τόνους. Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος, πως ημερησίως η Πάτρα "παράγει" 300 τόνους απορριμμάτων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ