2017-07-11 08:30:21
Φωτογραφία για Καταργούνται οι όροι «πατέρας» και «μητέρα» στην Μάλτα!
Τον γάμο ομοφυλοφίλων νομιμοποιεί η Μάλτα και στο πλαίσιο αυτό καταργεί όρους που υποδηλώνουν φύλο, αντικαθιστώντας τους με ουδέτερους. 

Με το νομοσχέδιο καταργούνται όροι που παραπέμπουν στα δύο φύλα, όπως είναι...«μητέρα», «πατέρας», «husband» (ο σύζυγος) και «wife» (η σύζυγος) και θα αντικατασταθούν από άλλους, ουδέτερους.

Πρόκειται για την τελευταία μιας σειράς μεταρρυθμίσεων, που αποσκοπεί στην ισότητα. 

Η Μάλτα θα συνεχίσει να ασχολείται με θέματα της LGBT κοινότητας και τις πολιτικές ελευθερίες, ώστε να γίνει πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο, δήλωσε στο BBC ο πρωθυπουργός της χώρας Γιόζεφ Μούσκατ. 

Όπως αναφέρει ο Indepedent, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη χώρα, με βουλευτές να προτείνουν να διατηρηθούν οι παραδοσιακές αναφορές που αφορούν το φύλο και να προστεθούν νέες ορολογίες.

πηγή


ΣΧΟΛΙΟ

Τι είδους ακριβώς πρότυπο θα γίνει η Μάλτα;

Το πρότυπο του αίσχους και της ανωμαλίας;

Το πρότυπο της διαστροφής και του σοδομισμού;

Φαίνεται ότι ο νεοταξίτης πρωθυπουργός υπακούει απόλυτα τις εντολές που του δίνουν μυστικές λέσχες και στοές Και φυσικά μην παραλείψουμε να διαπιστώσουμε για μια ακόμα φορά τον φασισμό που κρύβουν μέσα τους αυτές οι εντολές και οι νόμοι. Απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται οι όροι "πατέρας" και "μητέρα" και "ο σύζυγος" και "η σύζυγος"....

Απλά πράγματα....

Κοπρόσκυλα....

 ή για την ακρίβεια μάλλον κοπρόλαγνοι.... koukfamily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ