2017-08-02 00:39:42
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει της ρέβανς με την Ολίμπικ Ντόνετσκ
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα (3/8, 21.00). με την Ολίμπικ Ντόνετσκ, στο πλαίσιο του τρίτου

προκριματικού γύρου του Europa League.

Εκτός πλάνων για το εν λόγω ματς, όπως οριστικοποιήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας (31/7), θα είναι ο Ντόριαν Λεβέκ, εξαιτίας του τραυματισμού στη γάμπα του.

Ο Γάλλος αμυντικός κινήθηκε και σήμερα με πρόγραμμα θεραπείας, ώστε στο τέλος της εβδομάδας να φανεί αν θα μπορέσει να ενταχθεί σε ρυθμό επανάκαμψης στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται, ο Λεβέκ, εξαιτίας του προβλήματός του, ήταν θεατής και του πρώτου, ισόπαλου αγώνα (1-1), ανάμεσα στους δύο συλλόγους στο Κίεβο.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε την Τρίτη ο δανεισμός του Γιώργου Κάκκου στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο 20χρονος μέσος ακολούθησε μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία, εκτιμήθηκε, ωστόσο, πως είναι προτιμότερος, στην παρούσα φάση, ο εκ νέου δανεισμός του, για να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έμπειρος στους Θεσσαλονικείς.

Τέλος γνωστοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού στις 8 Αυγούστου (19.00) στην Τούμπα, κεκλεισμένων των θυρών, με τον ΠΑΣ Γιάννινα.   πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ