2017-08-10 10:35:04
Φωτογραφία για Η mobile έκδοση του YouTube και του Music βελτιώθηκε
Η εφαρμογή του YouTube Music για smartphones αποκτά πλέον όλες τις δυνατότητες που έχει και η desktop έκδοση. Από εδώ και πέρα, όσοι συνδρομητές της υπηρεσίας YouTube Music το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν ό,τι θέλουν για να το ακούν ή να το βλέπουν offline. Αυτό ισχύει για τραγούδια, άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής και άλλα βίντεο. 

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να αποθηκεύσει μόνο τον ήχο, ή και το βίντεο σε standard ή υψηλή ανάλυση. Με αυτό τον τρόπο, το YouTube Music απαλλάσσει τους χρήστες του από την υποχρέωση να ακούν μία τυχαία λίστα αναπαραγωγής που παράγει μόνη της η υπηρεσία βασιζόμενη στις μέχρι τώρα μουσικές προτιμήσεις του κάθε χρήστη. 

Εκτός από το YouTube Music, αναβαθμισμένη αναμένεται να είναι στο άμεσο μέλλον και η απλή εφαρμογή του YouTube για το Android, καθώς -σύμφωνα με το 9to5 Google και το The Next Web- αναμένεται να αποκτήσει ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό της desktop έκδοσης, που δεν είναι άλλο από το να μπορεί κανείς να αλλάζει την ταχύτητα αναπαραγωγής του κάθε βίντεο. Το στοιχείο αυτό εκτιμάται ότι θα είναι πολύ χρήσιμο σε όσους θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε ένα συγκεκριμένο σημείο σε ένα βίντεο που παρακολουθούν. Το στοιχείο αυτό θα επιτρέπει και την αναπαραγωγή σε αργή κίνηση όσο και το playback σε διπλάσια ταχύτητα από το κανονικό.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ