2017-09-07 18:44:17
Φωτογραφία για Κρυμμένος στο κελάρι του επιβίωσε από τον τυφώνα Ίρμα ο μεγιστάνας Ρίτσαρντ Μπράνσον
Τεράστιες οι καταστροφές στο νησί - Ακατοίκητο το κεντρικό κτήριο - Ο μεγιστάνας και το προσωπικό του είναι καλά στην υγεία τους

Κρυμμένος στο κελάρι για τα κρασιά της υπερπολυτελούς βίλας του επιβίωσε από τον τυφώνα Ίρμα ο πολυεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, που είχε ξεκαθαρίσει πως θα έμενε στο ιδιωτικό του νησί στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, μαζί με το προσωπικό που εργάζεται γι' αυτόν.

Ο τυφώνας πέρασε από το Νησί Νέκερ, αφήνοντας πίσω του πάρα πολύ μεγάλες καταστροφές σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όμως όλοι οι εργαζόμενοι του Μπράνσον και φυσικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Virgin είναι καλά στην υγεία τους.

Ο γιος του Σαμ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση στο Νέκερ, δηλώνοντας πως ο πατέρας του είναι καλά, αλλά πολύ στεναχωρημένος για τις καταστροφές στο νησί.

«Λυπάμαι που σας λέω πως τα περισσότερα κτήρια καταστράφηκαν και το κυρίως συγκρότημα του Νέκερ δεν μπορεί πλέον να κατοικηθεί», έγραψε ο Σαμ Μπράνσον.

«Δεν υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ρεύμα ή κάλυψη wifi στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ενώ η πρωτεύουσα Ρόουντ Τάουν έχει πλημμυρίσει και έχουν αποκοπεί πολλές σκεπές», συμπλήρωσε στο προφίλ του.

Ο «επίγειος παράδεισος» του Ρίτσαρντ Μπράνσον πριν το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ίρμα
πηγή
epixirimatias
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ