2017-09-08 15:00:18
Φωτογραφία για Οι λαϊκιστές / Οι πικρόχολοι.  4)
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στο ίντερνετ μπορείς να συναντήσεις κάθε τύπο ανθρώπου. Επίσης, είναι κοινό μυστικό, ότι η ανωνυμία βοηθάει να βγάλει ο άλλος όλα τα απωθημένα του και τα συμπλέγματά του...

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Οι λαϊκιστές.

Οι μικροί κλώνοι του Μικρούτσικου. Μπαίνουν σε οποιοδήποτε θέμα και αρχίζουν το κράξιμο και το θάψιμο σε κράτος, κοινωνία, εκκλησία, υποδομές και δεν συμμαζεύεται. Γράφουν τεράστια "σεντόνια" κειμένου, συνήθως γεμάτα τετρασύλλαβες λέξεις για να πιάνουν πολύ χώρο, τα οποία τις πιο πολλές φορές δεν λένε τίποτε απολύτως, αλλά έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τα διαβάσει. Σύμφωνα με τη θεωρία τους, για όλα, ευθύνονται οι παπάδες και η Εκκλησία.

Για τη διαφθορά, τη φτώχεια, τον πόλεμο, την αποχαύνωση της νεολαίας, την τρύπα του όζοντος, τις πυρκαγιές, τον αποκλεισμό της ομάδας τους από το Champion's League... Η κυβέρνηση είναι πάντα άχρηστη, η Ελλάδα είναι πάντα τριτοκοσμική και υπανάπτυκτη και όλοι οι Έλληνες είναι χαζοί και άβουλοι... Όταν ολοκληρώσουν τη γραπτή τους επανάσταση μέσω του ίντερνετ, οι λαϊκιστές, παίρνουν άλλη μια μπύρα από το ψυγείο τους και κάθονται να δούνε την Πάνια στην τηλεόραση.... (Αρκετά πολέμησαν και σήμερα για τη βελτίωση του κόσμου, να ξεκουραστούν και λίγο!)


Οι πικρόχολοι.

Τεράστια ιντερνετική ομάδα με μεγάλο εύρος δράσης! Οι πικρόχολοι γράφουν λίγα λόγια, αλλά συνήθως τόσο ιοβόλα, που αν διαβαστούν απότομα μπορεί να προκαλέσουν στιγμιαίο τοξικό σοκ! Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και φαίνεται από τον τρόπο που κριτικάρουν τους άλλους. Αν δεν τους βγάλουν άχρηστους, θα τους βγάλουν απλώς ηλίθιους! Ο πικρόχολος είναι δύσκολος αντίπαλος. Αν του την πεις, θα σε βγάλει νοκ / άουτ σε δύο γύρους.

Το ενδιαφέρον είναι όταν δύο πικρόχολοι τσακώνονται σε ένα φόρουμ μεταξύ τους! Οι εκτοξεύσεις δηλητηρίου εκατέρωθεν αγγίζουν αστρονομικά επίπεδα! Ξεκινούν από απλές προσβολές του τύπου: "αν δεν ξέρεις, μη μιλάς", ή "διάβαζε πρώτα πριν γράψεις" και φτάνουν μέχρι προσωπικές επιθέσεις τύπου "αν ήμουν σαν εσένα θα είχα αυτοκτονήσει", "είσαι ηλίθιος με πατέντα", "άντε πνίξου", "θα σε σκοτώσω, κάθαρμα" και άλλα χαριτωμένα που πάντα φτιάχνουν τη διάθεση όλων!!! Επίσης, οι πικρόχολοι δεν θεωρούν τίποτε καλό!

Αν κάποιος ζητήσει κριτική, θα τον κάνουν μέσα σε τρεις αράδες να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη! Αν κάποιος παρουσιάσει κάτι που έφτιαξε, θα μιλήσουν μόνο για τα αρνητικά, όσο πιο χοντρά μπορούν, κλείνοντας απλώς το τελετουργικό διαμελισμού του θύματος, με τη φράση: "Εσύ ζήτησες κριτική"! Επίσης, ο,τιδήποτε άλλο δούνε σε εγχώριο ή παγκόσμιο επίπεδο, θα τους βγάζει πάντα μία ξινίλα, επειδή είναι κακόγουστο, απαίσιο και τρισάθλιο. Οι πικρόχολοι στο msn τους έχουν μόνο τον Εμπενίζερ Σκρουτζ!

Συνεχίζεται..
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ