2017-09-10 18:10:31
Φωτογραφία για Ποιο «βύσμα» είχε  στο Ναυτικό ο Τσίπρας
• Οι σχέσεις του Αλ. Τσίπρα και η... ομολογία.

• Οι άκρες στο ΠΑΣΟΚ και το «Βύσμα».

Τις άκρες του στο ΠΑΣΟΚ ο Αλ. Τσίπρας τις είχε βρει από την περίοδο που ήταν γραμματέας Νεολαίας του ΣΥΝ και είχε ανοίξει φιλι­κές παρτίδες με την ηγετική ομάδα της Νεολαίας του Κινήματός η οποία, ως γνω­στόν, ελεγχόταν από τον A. Τσοχατζόπουλο, που συχνά-πυκνά τη χρησιμοποιούσε ως αιχμή του δόρατος για να αντι­πολιτεύεται τον Κ. Σημίτη.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως ο Αλ. Τσίπρας όταν ήρθε στιγμή να υπηρετήσει τη θητεία του επί ΠΑΣΟΚ και με υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Α. Τσοχατζόπουλο είχε κάνει νυχτερινή επίσκεψη στα γραφεία της «πράσινης» Νεολαίας, στην οδό Κωλέττη, στα Εξάρχεια, με σκοπό να ζητήσει διευκόλυνση για τα στρατιωτικά του. Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ εκείνη την περίοδο πρέπει να ήταν ο Νίκος Μαδεμλής που στηρίζει την κυβέρνηση της Αριστεράς όπως και τον κουμπάρο του, και υπουργό, Χρ. Σπίρτζη. Το γεγονός ότι ο Αλ. Τσίπρας χρησιμοποίησε «βύσμα» στον Στρατό δεν είναι μυστικό. Το έχει ομολογήσει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2008, όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Διά του λόγου το αληθής παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στη σχολική εφημερίδα «Schooligans»,:


«- Εσύ όταν πήγες Στρατό, είχες βάλει βύσμα;

- Ναι είχα βάλει. Είχα έναν γνωστό, ΠΑΣΟΚο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι και αυτός τα ’κανε χειρότερα. Καλύτερα ήμουν πριν το βύσμα!

- Κακοπέρασες;

- Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ΄ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα. Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός. Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος, που έλεγε ότι αν είσαι στον Στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές -ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στον Στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο. Κι έτσι, εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυ­θώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-09/09/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ» ΝΟΥΜΕΡΑ
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ