2017-09-10 18:31:58
Φωτογραφία για Επισκέψεις ουσίας!
Ακόμη συζητάνε στο 404 ΓΣΝ Λάρισας για την επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή στο στρατιωτικό νοσοκομείο κατά την προχθεσινή του περιοδεία σε μονάδες και σχηματισμούς της κεντρικής και βόρειας Ελλάδος.

Ήταν η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, όπου Αρχηγός του ΓΕΣ επισκέφθηκε το τρίτο μεγαλύτερο νοσοκομείο του Στρατού Ξηράς και δε μιλάμε για μία απλή εθιμοτυπική επίσκεψη για τους φωτογράφους και τα δελτία τύπου αλλά για πραγματική επίσκεψη ουσίας.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, ο Αντιστράτηγος Στεφανής παρέμεινε για ώρα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ξεναγήθηκε από το Διευθυντή σε όλους τους χώρους και συνομίλησε με το προσωπικό δίνοντας τις δικές του κατευθύνσεις. 

Μάλιστα το ενδιαφέρον του Αρχηγού για την περαιτέρω αναβάθμιση του συγκεκριμένου νοσοκομείου είναι τόσο μεγάλο που πρόσφατα ενέκρινε κονδύλιο για την αγορά νέου οφθαλμολογικού μηχανήματος, απαραίτητο για  τη θεραπεία των δικαιούχων ασθενών.

Αυτό που απομένει και κρίνεται άκρως απαραίτητο είναι η αγορά και ενός μηχανήματος Εγκεφαλογράφου για το νευρολογικό τμήμα, προκειμένου οι ασθενείς να πραγματοποιούν τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα εντός του χώρου του 404. 
Η.Π
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ