2017-09-13 20:57:01
Φωτογραφία για Το «Άκυρο» του Π. Καμμένου στους αρτοποιούς του Τ.Υ.Π. (ΦΩΤΟ)
Τζάμπα ζύμωναν και έψηνα ψωμί στο κινητό τους αρτοποιείο, χθες (11/09/2017) το απόγευμα οι στρατιωτικοί στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να εντυπωσιάσουν τον ΥΠΕΘΑ κ. Π Καμμένο. Ο Κ. Καμμένος, όπως είχε γνωστοποιηθεί, μετά τα εγκαίνια του περιπτέρου του Στρατού, θα επισκεπτόταν το ρυμουλκούμενο κοντέινερ - αρτοποιείο του ελληνικού στρατού, που έχει στηθεί στην Δ.Ε.Θ., προκειμένου να ενημερωθεί για τις επιχειρησιακές του δυνατότητες και να δοκιμάσει ψωμί.

Όμως, μετά τα εγκαίνια του περιπτέρου του Στρατού, ο Κ. Καμμένος που συνοδεύονταν από τον αρχηγό του Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγο Αλκιβιάδης Στεφανή και από άλλους ανώτατους στρατιωτικούς της Χώρας, προσπέρασε το αρτοποιείο, ρίχνοντας «άκυρο», προς μεγάλη απογοήτευση των αρτοποιών του Τάγματος Υλικής Υποστήριξης.

Έβαλαν «σκοπιές» στα... ψωμιά

Μάλιστα, οι στρατιωτικοί του Τ.Υ.Π. είχαν τόσο μεγάλη προσμονή που έβαλαν «σκοπιές» στα ζεστά αρτοποιήματα, που είχαν σπάσει την μύτη του κόσμου, προκειμένου να μείνουν άθικτα έως ότου τους επισκεφθεί ο υπουργός, απαγορεύοντας τον κόσμο να τα πάρει.


«Δως’ τα όλα»

Όμως όταν οι στρατιωτικοί του Τ.Υ.Π. είδαν τον κ. Καμένο να προσπερνά το αρτοποιείο τους, με έκδηλη θλίψη στην φωνή ακούστηκε από κάποιον ένστολο η φράση «Δωσ’ τα όλα» και εν ριπή οφθαλμού, τα αρτοποιήματα που ήταν και ζεστά εξαφανίστηκαν από τους παρευρισκόμενους... μερικοί από τους οποίους μάλιστα τα έβαζαν και σε σακούλες, για το σπίτι.

(vjournalist.blogspot.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ