2017-09-21 16:53:13
Φωτογραφία για Τραγωδία: δύο νεαροί Aιτωλοακαρνάνες σμηνίτες νεκροί στο τροχαίο κοντά στα Παλιάμπελα [photos]
Συγκλονίζει την Αιτωλοακαρνανία το τροχαίο δυστύχημα που... σημειώθηκε στις 10 το πρωί στην εθνική οδό Αμφιλοχίας- Λευκάδας, στο 33ο χιλιόμετρο κοντά στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.

Νεκροί δύο νεαροί Αιτωλοακαρνάνες, σμηνίτες που υπηρετούσαν στο Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου .Πρόκειται για έναν 25χρονο από το Δοκίμι Αγρινίου και έναν 19χρονο από χωριό της πριοχής του Αστακού. Ήταν οδηγός και συνοδηγός του μοιραίου οχήματος. Τραυματισμένος ελαφρά και σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται , στο Νοσοκομείο Λευκάδας, και τρίτος νεαρός, 20χρονος από το Ζευγαράκι Αγρινίου, επιβάτης του οχήματος.

Το Ι.Χ. όχημα στο οποίο επέβαιναν, κινούμενο στην κατεύθυνση προς Αγρίνιο, εξετράπη της πορείας του σε στροφή του δρόμου καρμανιόλα και συγκρούστηκε με φορτηγό αγρινιώτικης επιχείρησης.

Οδηγός του φορτηγού ένας 61χρονος, ο οποίος δίνει τώρα κατάθεση στα πλαίσια της προανάκρισης που ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας. Την ώρα του δυστυχήματος ολισθηρότητα χαρακτήριζε το οδόστρωμα και άμεση ήταν η κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς όμως η Αιτωλοακαρνανία πλήρωσε για μία ακόμη φορά βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ