2017-09-27 15:34:22
Φωτογραφία για Για ποιο λόγο ευχαρίστησε στέλεχος τον Στρατηγό Ζερβάκη στον Έβρο
Του Ηλία Προύφα

Μόνο αυτό δεν περίμενε να ακούσει ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος  Δημόκριτος Ζερβάκης κατά την επίσκεψή του στην 3η Ταξιαρχία ΡΙΜΙΝΙ της Καβύλης.

Ήταν το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν μαζί με τον Δκτη του σχηματισμού Ανδρέα Φλωράτο περίμεναν να υποδεχθούν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Στο διάστημα εκείνο και κατά την επίσκεψή τους στους χώρους του στρατοπέδου συνάντησε ένα στέλεχος από την περιοχή της Λάρισας το οποίο αφού χαιρέτισε τον Στρατηγό Ζερβάκη του είπε χαρακτηριστικά. ''Στρατηγέ σας ευχαριστώ για τα κουφώματα στα ΣΟΑ'', αφήνοντας τον άφωνο!

Τι ακριβώς όμως είχε συμβεί; Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, εκείνη την ημέρα ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός παρουσιαζόταν με φύλλο πορείας στην καινούργια του μονάδα στην Καβύλη από τη Λάρισα. Διαμένοντας στα ΣΟΑ της 1ης Στρατιάς είχε προβλήματα με τα κουφώματα του οικήματος που ήταν αρκετά παλαιά
. Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και ενώ βρισκόταν έξω από το οίκημα συναντήθηκε με τον Στρατηγό Ζερβάκη ο οποίος ήθελε ο ίδιος να δει από κοντά τα σπίτια των υπαξιωματικών και τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα το στέλεχος έμεινε έκπληκτο όταν ο Στρατάρχης ζήτησε την άδεια να μπει στο σπίτι και να δει ο ίδιος το πρόβλημα. Ο Στρατηγός το κατέγραψε και πριν λίγες ημέρες συνεργείο μετέβη στο οίκημα και αντικατέστησε ότι παλαιό υπήρχε. 

''Όφειλα να τον ευχαριστήσω'' ανέφερε το στέλεχος για το προσωπικό ενδιαφέρον που δείχνει για τα στελέχη. ''Εγώ μπορεί να έφυγα από τη Λάρισα και να μην πρόλαβα να τα χαρώ αλλά τουλάχιστον η οικογένεια που θα στεγαστεί δεν θα έχει τα δικά μου προβλήματα. Ο Στρατηγός Ζερβάκης ήταν από τους καλύτερους που πέρασαν όσον αφορά την μέριμνα υπέρ του προσωπικού. Έκανα υπηρεσίες στην πύλη και είδα την αύξηση των πελατών στη θερινή ΛΑΦ που οφείλεται στις μουσικές θεματικές βραδιές καθώς και στην πύλη των ΣΟΑ που καθημερινά γινόταν το αδιαχώρητο στην καινούργια πιτσαρία - ψησταριά του παραρτήματος. Τουλάχιστον δύο παιδικά πάρτι γινόταν την ημέρα. Τα πάντα στην Στρατιά αναβαθμίστηκαν μετά από δική του προσωπική παρέμβαση''.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ