2017-09-28 16:00:36
Φωτογραφία για Στον ΠΑΟΚ κατάλαβαν το λάθος τους με τον Χαρίση
Πολλά λάθη έκανε το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ και ένα από τα σοβαρότερα ήταν, που έδωσε τον Χάρη Χαρίση δανεικό στη Σιντ Τρούιντεν. Ο Λούμπος Μίχελ δεν υπολόγιζε καθόλου στον νεαρό και η απόφαση ήταν ειλημμένη πριν έρθει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που απλά ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό μέσο. Ο Χαρίσης το καλοκαίρι του 2015 ήρθε στην Τούμπα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και είχε υπογράψει συμβόλαιο ως το 2019. Πλέον όμως υπάρχει κίνδυνος ο παίκτης να χαθεί αφού ο Μίχελ στη συμφωνία του με τους Βέλγους δέχτηκε να μπει ρήτρα αγοράς με μόλις 1.5 εκατομμύρια ευρώ!

Επίσης ο ατζέντης του παίκτη, ο Πολ Κουτσολιάκος που έχει καλές σχέσεις με γερμανικές ομάδες, τον έχει ήδη προτείνει σε κάποιες που τον τσεκάρουν! Βέβαια για να τον αποκτήσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα πρέπει να δώσει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ όσο δηλαδή είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με τον ΠΑΟΚ
. Στη Μικράς Ασίας έχουν καταλάβει το… λάθος που έγινε με τον Χάρη Χαρίση και το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν. Στον Δικέφαλο γνωρίζουν ότι «κινδυνεύουν» να χάσουν για «ψίχουλα» τον παίκτη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει δυνατό χαρτί στα χέρια του και αυτό δεν είναι άλλο από τη θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Χαρίσης δεν πήγε επειδή το ήθελε στο Βέλγιο και επιθυμεί να πετύχει το όνειρο του που είναι η διάκριση στον ΠΑΟΚ με τον οποίο θέλει να κατακτήσει και άλλους τίτλους εκτός του Κυπέλλου και ο ίδιος να είναι πρωταγωνιστής. Πιστεύει στις δυνάμεις του και θέλει να αποδείξει την αξία του παίζοντας στην Ελλάδα. Ετσι για να τον αποκτήσει η Σιντ Τρούιντεν η οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτό θα συμβεί μόνο, αν το θέλει και ο ίδιος ο Χαρίσης, που ως τώρα ψηφίζει ΠΑΟΚ!

Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ