2017-09-29 17:49:14
Φωτογραφία για Η καλύτερη πόλη για να βγάλουν λεφτά οι μετανάστες
Ο μέσος ετήσιος μισθός μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τα 193 χιλ. δολάρια Υπάρχει ιδανικός τόπος εργασίας για οικονομικούς μετανάστες; Θα μπορούσε κανείς να απαντήσει πως υπάρχει. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από δημοσίευμα του Bloomberg.

Οι οικονομικοί μετανάστες μετακομίζουν στη Τζέντα, της Γενεύης στην Ελβετία, εκεί που εδρεύουν μερικές από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες του κόσμου.

Ο μέσος ετήσιος μισθός μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τα 193 χιλ. δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι είναι κατά 54% υψηλότερος σε σχέση με το εάν έμεναν στο σπίτι τους, όπως φαίνεται από έρευνα που δημοσίευσε την Τετάρτη η HSBC.

H μοναδική χώρα που εμφανίζει μεγαλύτερο ποσοστό ανάπτυξης μισθού από τη Γενεύη είναι η Σαουδική Αραβία με 58%, ως η παραδοσιακή πατρίδα του πετροδόλαρου.

Σε ό,τι αφορά στις ευρωπαϊκές χώρες η Νορβηγία και η Γερμανία ακολουθούν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των χωρών με τους υψηλότερους μισθος. Στην τέταρτη θέση της ίδιας λίστας βρίσκεται η Σιγκαπούρη.

Στη Γενεύη είναι χαρακτηριστικό ότι το 60% του πληθυσμού είναι αλλοδαποί, οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα διαβίωσης και άκρως ικανοποιητικό επίπεδο ενσωμάτωσης στην τοπική κοινωνία. Τι σημαίνει ακριβώς υψηλό βιοτικό επίπεδο; Πέρα από τους μισθούς συνεπάγεται ευκολία στην εξεύρεση στέγης, καλή κοινωνική ζωή, εκπαίδευση και ανάπτυξη των παιδιών στους κόλπους μιας παραδοσιακής οικογένειας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ