2017-10-03 22:00:25
Φωτογραφία για Κόψτε τις κακές συνήθειες... στο ερωτικό παιχνίδι!
Είστε ώριμη γυναίκα που ξέρει να φέρεται και πατάει γερά στα πόδια της, ακόμα και όταν πρόκειται για το αιώνιο παιχνίδι του έρωτα. Είστε δυναμική και ανεξάρτητη και η συμπεριφορά σας πρέπει να είναι ανάλογη! Οι ώριμες γυναίκες πατάνε γερά στα πόδια τους και δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν! Σταματήστε λοιπόν, να κάνετε «παιδιακίσια» λάθη και μετά να αισθάνεστε άσχημα με τον εαυτό σας. Κόψτε τις κακές συνήθειες 1. Μην στέλνετε μηνύματα μεθυσμένη

Ο κανόνας είναι αυστηρός. Μην κάνετε τίποτα που ο νηφάλιος εαυτός σας θα μετανιώσει την επόμενη μέρα. Γιατί μπορεί να νομίζετε ότι έχετε τον έλεγχο, αλλά μάλλον θα καταλήξετε είτε να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας χωρίς να το θέλετε, είτε να πείτε πράγματα που την άλλη μέρα θα μετανιώσετε. Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλετε να δώσετε λάθος εντύπωση στον παραλήπτη. Γι’ αυτό αν σκοπεύετε να πιείτε, κρατήστε το κινητό σας κλειστό ή δώστε το στη φίλη σας να το κρατάει.


2. Μην επιστρέφετε στον ακατάλληλο πρώην σας για ένα βράδυ

Δελεαστικό, αλλά λάθος. Το ότι είναι πάντα διαθέσιμος τον κάνει ελκυστικό, αλλά ξέρετε ότι γρήγορα θα το μετανιώσετε. Οι πρώην που δεν ξέρουν να φέρονται είναι ακόμα χειρότεροι, γιατί μετά θεωρούν δεδομένο ότι μπορούν να σας καλούν οποιαδήποτε στιγμή για ένα γρήγορο σεξ. Μην τους δίνετε αυτό το δικαίωμα, εκτός και αν ζητάτε επανασύνδεση.

3. Μην προσπαθείτε να τον κάνετε να ζηλέψει

Εκτός κι αν είστε ακόμα δεκαέξι, πρέπει να σταματήσετε τα παιχνίδια. Με το να ανεβάζετε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άλλους άντρες για να ζηλέψει ο σύντροφός σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να φανείτε ανώριμη. Εάν κάποιος θέλει να είναι μαζί σας θα το κάνει, και αν όχι, ένα post στο Facebook δεν θα τον κάνει να σας δει πιο σοβαρά. Μάλλον θα έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

4. Μην πίνετε υπερβολικά

Το να αναρωτιέστε εάν κάνατε σεξ το προηγούμενο βράδυ δεν είναι και το καλύτερο ξύπνημα. Εάν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα για τον συνοδό σας και έχετε καταλήξει στο ότι σας αρέσει προχωρήστε άφοβα. Εάν όμως δεν είστε σίγουρη, ίσως θα ήταν καλό να είστε συγκρατημένη στο αλκοόλ για να μην καταλήξετε στο κρεβάτι χωρίς να το θέλετε πραγματικά. Δεν είναι κακό να κάνετε σεξ με κάποιον που μόλις γνωρίσατε, αλλά φροντίστε να μην κάνετε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε άσχημα την επόμενη μέρα.

5. Μην είστε μικροπρεπής

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να εκνευρίζετε με το παραμικρό. Εάν δεν σας απάντησε στο τελευταίο μήνυμα που του στείλατε, ξεχάστε το. Εάν βρέθηκε με την πρώην του τυχαία στο ίδιο μαγαζί δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Εφ’ όσον σας κάνει να νιώθετε ότι δεν σας σέβεται, δεν αξίζει να χαλάτε τη διάθεσή σας για μικροπράγματα. Με το να δείξετε ότι έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε, δείχνετε στον σύντροφό σας πόσο ανώτερη και δυναμική είστε.

6. Μην βγαίνετε με κάποιον απλά για να μην νιώθετε μόνη

Η μοναξιά δεν είναι ποτέ καλή δικαιολογία για να κάνετε σεξ. Εάν το κάνετε, κάντε το με τους δικούς σας όρους, και όχι επειδή νιώθετε την ανάγκη να αισθανθείτε μοναδική. Αυτό το συναίσθημα θα κρατήσει λίγο και το πιθανότερο είναι μετά να νιώσετε χειρότερα. Όταν νιώθετε ανασφάλεια, ψάξτε μέσα σας τους λόγους, και λύστε το πρόβλημα, αντί να εξαρτάστε από τους άλλους.

7. Μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει ή να σας στείλει μήνυμα

Εάν θέλετε να του μιλήσετε, πάρτε τον εσείς. Εάν νοιάζεται για εσάς, θα εκτιμήσει την κίνηση. Αγνοείστε τους κανόνες που λένε ότι πρέπει να περιμένετε να σας στείλει αυτός πρώτος, και κάντε αυτό που νιώθετε. Το να ξεκινάτε μια επικοινωνία δείχνει ότι δεν φοβάστε να δείξετε ενδιαφέρον.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ