2023-10-20 15:00:04
Φωτογραφία για Στέφανος Κωνσταντινίδης: Εγώ τις κακές συνεργασίες τις...
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Τον δημοσιογράφο του MEGA συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, ρωτώντας τον για τη συνεργασία του φέτος με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες που είχε ο ίδιος στο παρελθόν.

«Ο Γιάννης Πουλόπουλος, που τσακώνεται με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δύο φορές την εβδομάδα, θυμήθηκε τον δικό μας τσακωμό, ενώ ξέρει ότι με τον Ανδρέα τα έχουμε βρει, το έκανε ως ίντριγκα στον αέρα. Είναι καλός ο Πουλόπουλος στην ίντριγκα», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Εγώ τις κακές συνεργασίες τις διαχειρίζομαι μόνος μου. Δεν έχω δεχθεί bullying της σφαλιάρας ή του βρισίματος μες στη μούρη μου. Έχω βιώσει όμως τις δυσκολότερες συμπεριφορές, τις underground. Στο πολύ παρελθόν μου έχουν πετάξει κασέτα στα μούτρα», απαντά ο δημοσιογράφος σε σχετική ερώτηση.

«Η Ελεονώρα είναι στα καλύτερά της, είμαστε μία ομάδα με ανθρώπους που σέβομαι. Φέτος αισθάνομαι μία πολύ ωραία ελευθερία και αυτό είναι ευχής έργον, χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου. Είμαι στον αέρα και είμαι ελεύθερος και δουλεύω και σε ιδιωτικό κανάλι. Τι ωραίο αυτό!», δηλώνει στην κάμερα του Star ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.


Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έστειλε τις… ευχαριστίες του στην Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της εκπομπής της, που «προώθησαν», όπως λέει, την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έκανε ο ίδιος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το MEGA Καλημέρα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ