2017-10-06 19:46:35
Φωτογραφία για Ο θρυλικός τενίστας Μπόρις Μπέκερ ξεπουλάει τα μετάλλιά του λόγω χρεών
Η άστατη ζωή του στοιχίζει το ένδοξο παρελθόν του Ο διάσημος τενίστας Μπόρις Μπέκερ ξεπουλάει τα τρόπαια του Γουίμπλεντον εξαιτίας υπέρογκων χρεών, που αγγίζουν περίπου τα 49 εκατομμύρια ευρώ! Όπως αναφέρει το BBC, ο τρεις φορές πρωταθλητής, ελπίζει τώρα πως τα πολύτιμα αυτά κύπελλα θα του χαρίσουν κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο.

Η απελπισμένη αυτή κίνηση, αποτελεί συνέχεια της κατρακύλας του Γερμανού πρώην αθλητή ο οποίος χρεοκόπησε σε ηλικία 49 ετών αδυνατώντας να ξεπληρώσει όσους είχε «φεσώσει»- αδυνατούσε να πληρώσει, μεταξύ άλλων, περίπου 3 εκατ. ευρώ στην τράπεζα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα χρέη έχουν πνίξει τον άλλοτε ισχυρό άντρα των κορτ ο οποίος κάποτε είχε συρθεί στα δικαστήρια από έναν συνεργάτη του αξιώνοντας το ποσό των 31 εκατ. ευρώ.

«Ο χρόνος για συναισθηματισμούς έχει περάσει», φέρεται να δήλωσε ο τενίστας για την πρόθεσή του να βγάλει στο σφυρί τα πολύτιμα τρόπαιά του. Άνθρωπος του περιβάλλοντός του τονίζει άλλωστε πως ο Μπέκερ έχει άμεση ανάγκη από ρευστό.

Ιδού πού ξόδεψε την περιουσία του: Το διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του του στοίχισε 10 εκατ. ευρώ και φέρεται να έδωσε μερικά ακόμη εκατομμύρια σε ένα μοντέλο από τη Ρωσία... Η άστατη ζωή του του κόστισε τη πολυτελή Μαζεράτι (κατασχέθηκε) και ίσως κινδυνεύει να χάσει τα πάντα... Για την ώρα, παραδίδει μαθήματα τένις στο All England Club στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ