2017-10-07 01:36:33
Φωτογραφία για Τι απαντά η Σκλαβενίτης σε δημοσιεύματα για τις μειώσεις μισθών
Ο όμιλος Σκλαβενίτη έγινε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα μετά την εξαγορά του δικτύου Μαρινόπουλου καθώς ο συνολικός αριθμός εργαζομένων φθάνει τους 20.000.

Το δίκτυο καταστημάτων με τα χρώματα του Σκλαβενίτη αριθμεί 495 σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο ενώ πριν την εξαγορά η Σκλαβενίτης με λιγότερα από τα μισά καταστήματα απασχολούσε 8.577 άτομα.

Η διοίκηση του ομίλου Σκλαβενίτη σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές μισθών αρχικά στα στελέχη που προέρχονται από τον πρώην Μαρινόπουλο.

Με βάση όσα γράφτηκαν σήμερα σε ιστοσελίδες, σε περίπου 300 μεσαία και ανώτερα στελέχη τους ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν άμεσα περικοπές στις αποδοχές τους στα επίπεδα του 40%, ενώ οι εργαζόμενοι με αμοιβές που ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ το μήνα θα υποστούν μειώσεις που θα φθάνουν τα 1.000 ευρώ.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:


Τι απαντά η εταιρία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΕΩΣ 14 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 300, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ.

ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΕΛΕΧΗ «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΜΙΛΟ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ». ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥΣ, -Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠ’ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΧΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ