2017-10-10 08:53:36
Φωτογραφία για Αμβρόσιος σε Ραγκούση: «Άνανδρε, δειλέ κηπουρέ του ΓΑΠ»!
Μία ανακοίνωση με... περίσσεια αγανάκτηση από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Δρυμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος στον Γιάννη Ραγκούση για τα σχόλιά του περί ομοφυλόφιλων κληρικών αποκαλώντας τον πρώην υπουργό «κηπουρό» του ΓΑΠ» «άνανδρο» και «δειλό».

Παράλληλα καλεί τον κ. Ραγκούση να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των μητροπολιτών στους οποίους, δίνοντάς του τελεσίγραφο πέντε ημερών, και αναφέρει αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Νικολόπουλου και δημοσιεύαμτος της Δημοκρατίας για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του.

Αναλυτικά η δημόσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου: 

«Αγαπητέ «κηπουρέ του ΓΑΠ», όπως σε αποκαλούν τα ΜΜΕ, είναι αλήθεια, ότι από το στόμα σου βγήκαν τα παρακάτω λόγια;

«…Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια, ακόμη και Μητροπολίτες-, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν να το κρύβουν….Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου» (βλ. εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 05.10.2017, σελ. 7);


Η Ιερά Σύνοδος, μέ εξώδικο έγγραφο, σε κάλεσε να καταθέσεις ονόματα κλπ στοιχεία για όσα ανερυθρίαστα είπες πρό ημερών και τα οποία παραθέτω παραπάνω σε κίτρινο πλαίσιο.

Εσύ όμως, διά του Δελτίου Ειδήσεων των σταθμών TV χθές βράδυ, απέφυγες να απαντήσεις! με ξεχωριστή αναίδεια έδωσες μια εντελώς απαράδεκτη απάντηση: «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! Αυτή δεν είναι απάντηση από ΕΝΑ ΑΝΔΡΑ!

Ανεξαρτήτως, λοιπόν, από την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας μας, ως Μέλος της Ιεραρχίας σε προκαλώ

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

Τίτλο και όνομα των ομοφυλοφίλων Ιεραρχών, τους οποίους, όπως ισχυρίζεσαι, έχεις συναντήσει. Εννοείται θα μας δώσεις ονόματα Ιεραρχών, ευρισκομένων εν ζωή και όχι πεθαμένων, αφού οι πεθαμένοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ!

Και τα πειστήρια και τις αποδείξεις, διά των οποίων θα αποδεικνύεται ο ισχυρισμός σου.

Το ίδιο ερώτημα σου έθεσε και η Εφημερίδα «Δημοκρατία» (06.10.2017) σε πρωτοσέλιδο άρθρο της:

«ΠΟΙΟΙ είναι οι gay Μητροπολίτες;»

και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!

Επί πλέον και ο Βουλευτής της περιοχής μας κ. Νικ. Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Να χαίρεται η κεντροαριστερά τον επίδοξο Αρχηγό της Γιάννη Ραγκούση, που «ομολογεί» ότι είναι και ….ματάκιας. Πως να μην συμπεράνει κανείς άλλωστε, ότι είναι επιρρεπής στα….οφθαλμόλουτρα, καθώς πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η κατηγορηματικότητά του ότι γνωρίζει ιεράρχες που είναι ομοφυλόφιλοι;» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 07.10.2017, σελ. 10)

Τελικά ο κ. Νικολόπουλος διατυπώνει το ερώτημα:

«Συκοφάντης ή …ματάκιας;» ο Γιάννης Ραγκούσης!

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Θα σε περιμένω, λοιπόν, επί πέντε (5) ημέρες, ήτοι μέχρι την Παρασκευή 13η Οκτωβρίου. (Σημ. Έπειτα από την υπεροπτική απάντησή σου στην TV απόψε σου ομιλώ στον ενικό, διότι τα ευτελή πρόσωπα δεν αξίζουν τιμής!)

Επιφυλάσσομαι να διερευνήσω τις όποιες πληροφορίες σου. Εν συνεχεία θα σε καλέσω να τις επιβεβαιώσεις και ενόρκως, ώστε ακολούθως η Ιεραρχία να προβεί στις ανάλογες κυρώσεις.

Εάν αληθεύουν, όσα υποστήριξες, τότε θα έλθω και θα πέσω στα πόδια σου, για να ζητήσω συγγνώμην για τον περιφρονητικό τρόπο, με τον οποίο απευθύνομαι σήμερα σε σένα.

Εάν όμως, όπως είμαι βέβαιος, δεν λάβω απάντηση, τότε θα σε αποκαλέσω

Άθλιο και τρισάθλιο άνθρωπο!

Ευτελή και φθηνό συκοφάντη!

Φαντασιόπληκτο Ματάκια!

Δειλό ανθρωπάκι!

«Κηπουρέ του ΓΑΠ»

Ως ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούμε να έχουμε τις απόψεις μας! Εσύ αναμφιβόλως είσαι υπέρ των ομοφυλοφίλων! Εξεφράσθης δημοσίως υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων! Είπες: «Ανακάλυψα πολύ επιτυχημένα παραδείγματα, τα οποία διασφαλίζουν, από τη μια τα γονεϊκά δικαιώματα και, από την άλλη, μια ισχυρή κρατική εποπτεία, που προστατεύει τα παιδιά….»! (ενθ. ανωτ.)

Δικαίωμά σου είναι να έχεις τις απόψεις σου! Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάς λάσπη στα πρόσωπα των συναν-θρώπων σου!

Το παραδέχονται και το ομολογούν όλοι. Να τι σου λέγει η Εφημερίδα Δημοκρατία στο σημερινό της Κυριακάτικο φύλλο:

«Αν θέλετε, κ. υποψήφιε πρόεδρε της ΔΗ.ΣΥ…να προσφέρετε αληθινή υπηρεσία, δώστε τα ονοματάκια να τελειώνουμε. Αλλιώς, καλό θα είναι, πρίν πούμε κάτι για να κάνουμε εντύπωση, να σκεφτόμαστε και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα λόγια μας» (βλ. σελ. 2 Η Ακίς).

Άνανδρε και δειλέ άνθρωπε, συκοφάντη, «Κηπουρέ του ΓΑΠ»

Είμαι βέβαιος, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Αντιθέτως βέβαια, στον πολιτικό χώρο, όπου και εσύ ανήκεις, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι! «Τοιούτοι», όπως κάποτε απο σεμνότητα τους ονομάζαμε, ανάμεσά σας υπάρχουν και περισσεύουν! Και στο αποδεικνύω: Σαν ένα κέρασμα σου προσφέρω φωτογραφίες ομοφυλοφίλων τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό!

Εμπρός, λοιπόν, Ιωάννη Ραγκούση, «κηπουρέ του ΓΑΠ», περιμένω και τις δικές σου αποδείξεις. Η απάντηση, που έδωσες την Ιερά Σύνοδο,

«Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»!

αποδεικνύει ένα ευτελή χαρακτήρα!

Με εντιμότητα, αλλά και με περίσσεια αγανάκτηση.

Ένας αγωνιστής του ηθικού στίβου

και συγχρόνως, κήρυκας του Ηθικού Νόμου!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, Κυριακή βράδυ της 8ης Οκτωβρίου 2017

Πηγή: reader.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ