2017-10-10 09:15:17
Φωτογραφία για Σκηνές φαρ-ουέστ στη Γλυφάδα: Πυροβολισμοί έξω από μπαρ με απολογισμό έναν Αλβανό νεκρό και 4 τραυματίες [Εικόνες-Βίντεο]
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «νονών της νύχτας» ..Τι λέει η ανακοίνωση της επιχείρησης.

Σκηνές φαρ-ουέστ διαδραματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα έξω από μπαρ στην περιοχή της Γλυφάδας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 1 νεκρό, αλβανικής καταγωγής και 3 ακόμα τραυματίες (1 Αλβανός και 2 Έλληνες) Στο τμήμα εκβιαστών της ΕΛΑΣ βρίσκεται η υπόθεση

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο τραβήχτηκε λίγα μόλις λεπτά μετά τους πυροβολισμούς, ανέβηκε στο YouTube:

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τις εκτιμήσεις έμπειρων εξειδικευμένων αστυνομικών πρόκειται για πόλεμο «νονών της νύχτας» και επί της ουσίας το... γνωστό «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανθρώπων που κινούν τα νήματα στα νυχτερινά μαγαζιά των Νοτίων Προαστίων.

Την υπόθεση την έχει αναλάβει ήδη το τμήμα εκβιαστών της αστυνομίας, όπου εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.


Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από γνωστό μπαρ στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Κυριακής, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλοι 3 άνθρωποι.

Το περιστατικό έγινε στις 4:40, έξω από το μπαρ JOY στη συμβολή των οδών Μεταξά και Πανδώρας, στη Γλυφάδα. Αγνωστοι πλησίασαν το μπαρ και άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα, από τους οποίους ο ένας, αλβανικής υπηκοότητας, θανάσιμα.

Οι τραυματίες, ένας Αλβανός και δύο Ελληνες, μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στο γεγονός αναφέρθηκε και η επιχείρηση με post της στο Facebook.

 «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με το μεμονωμένο χτεσινό περιστατικό πως η επίχειρηση δεν φέρει ουδεμία σχέση και το συγκεκριμένο συμβάν συνέβη έξω από το χώρο του καταστήματος. Ακόμα εκμέρους της διεύθυνσης και του προσωπικού του Joy bar θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία».
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ