2017-10-12 03:16:38
Φωτογραφία για Κογκολέζοι αντάρτες αποκεφάλισαν και ήπιαν το αίμα γυναίκας επειδή... τους τάισε ψάρι!
Οι αντάρτες υποχρέωσαν το γιο της δεύτερης συζύγου του άνδρα της να τη βιάσει ενώπιον του συγκεντρωμένου πλήθους - Σύμφωνα με τις συνήθειές τους οι αντάρτες απαγορεύεται να τρώνε κρέας ή ψάρι σε εμπόλεμη περίοδο

Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας εκτυλίχθηκαν σε πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, όπου αντάρτες βίασαν κι αποκεφάλισαν μια γυναίκα για να την τιμωρήσουν επειδή τους σέρβιρε ψάρι.

Τις τρομακτικές εικόνες της δημόσιας εκτέλεσης κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και τις ανέβασαν στο Whatsapp.

Οι αιμοσταγείς δολοφόνοι έσφαξαν τη γυναίκα και ήπιαν το αίμα της επειδή τους σέρβιρε ψάρι στο εστιατόριό της. Σύμφωνα με τις συνήθειές τους οι αντάρτες απαγορεύεται να τρώνε κρέας ή ψάρι σε εμπόλεμη περίοδο και στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να ουρλιάζει ότι η γυναίκα πρέπει να πεθάνει για «έσχατη προδοσία». 

Πριν την εκτέλεση της γυναίκας με μασέτες, οι αντάρτες υποχρέωσαν το γιο της δεύτερης συζύγου του άνδρα της να τη βιάσει ενώπιον του συγκεντρωμένου πλήθους, ενώ μια γυναίκα που φορούσε μπαντάνα του κινήματος Kamuina Nsapu τους μαστίγωνε. Οι αντάρτες σκότωσαν και το νεαρό άνδρα.


Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

«Ήταν φρικιαστικό, αποτρόπαιο, αρρωστημένο. Δεν άντεχα κι έφυγα. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ένας άλλος είπε ότι οι κάτοικοι της πόλης συμπαθούσαν το θύμα, αλλά πολλοί αναγκάστηκαν να πανηγυρίσουν για την εκτέλεσή της φοβούμενοι τους αντάρτες, που έχουν «σατανικές δυνάμεις», όπως θεωρούν.

Η φρικτή δολοφονία έγινε τον περασμένο Απρίλιο στην πόλη Λουέμπο, την οποία είχαν καταλάβει μέλη μιας αντάρτικης οργάνωσης, που συγκροτήθηκε μετά το θάνατο τον περασμένο χρόνο ενός φυλάρχου από τον κονγκολέζικο στρατό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του France 24 οι αντάρτες αποφεύγουν να πλένονται και να τρώνε κρέας και ψάρι σε εμπόλεμη περίοδο επειδή θεωρούν ότι έτσι σπάζουν τα ξόρκια που τους προστατεύουν.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ