2017-10-12 17:22:59
Φωτογραφία για Οικονόμου: «Θα παίξουμε μπουνιές αν αφήσουν παραθυράκι για απελευθέρωση της κάνναβης»  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/ikonomou-tha-pexoume-bounies-afisoun-parathyraki-gia-apeleftherosi-tis-kannavis/
«Η θέση της ΝΔ στη χρήση κάνναβης αποκλειστικά για θεραπευτικούς λόγους είναι αυτονόητη. Όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή, θα το υπερψηφίσουμε, αλλά θα είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί,  μην ανοίξουν καμία πόρτα ο κύριος Πολλάκης με τον κύριο Ξανθό στη γενική χρήση κάνναβης, γιατί εκεί θα παίξουμε μπουνιές». 

Αυτό τόνισε ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2″ και τον Άρη Τόλιο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 984.

Η αξιωματική αντιπολιτεύση υποδέχθηκε με καυστικά σχόλια την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει προς συζήτηση στη Βουλή τροπολογία για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

«Είναι αυτονόητο ότι, η ΝΔ θα εξετάσει το ν/σ αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενο του τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε», αναφέρουν πηγές της ΝΔ και προσθέτουν: «Μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών ‘τι πίνετε και δεν μας δίνετε;’. [athina984]
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ