2017-10-19 23:28:54
Φωτογραφία για Σε πολύ καλά χέρια!!!
Του Ηλία Προύφα

Σε πολύ καλά χέρια έχει αναθέσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, τη φροντίδα των παιδιών των στελεχών που θα βρίσκονται καθημερινά στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα.

Αναφερόμαστε στο team, το οποίο με επικεφαλής την Αντισυνταγματάρχη (ΥΝ) Ελένη Μουστάκα έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της φροντίδας των λιλιπούτειων θαμώνων του σταθμού. 

Έμπειρο στέλεχος του Υγειονομικού με ακαδημαϊκές και στρατιωτικές γνώσεις η Αντισυνταγματάρχης Μουστάκα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα τα καταφέρει στο δύσκολο έργο της. Με πλούσια εμπειρία στον τομέα της διοίκησης σε κεντρικά και περιφερειακά νοσοκομεία του Στρατού Ξηράς καθώς και σε σχηματισμό, έχοντας στο πλευρό της την ΕΠ.ΟΠ Λοχία Νηπιαγωγό Παπαϊωάννου Δ. και τη βοηθό νηπιαγωγού και νοσηλεύτρια ΕΠΟΠ Λοχία Ντίνα Ν. θα συμβάλουν τα μέγιστα στην φροντίδα και αγωγή των μικρών παιδιών.

Ήδη στον ενάμιση μήνα λειτουργίας του σταθμού έχουν γίνει πάρα πολλές δράσεις και οι γονείς όπως δήλωναν σήμερα δημόσια είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την φροντίδα των παιδιών τους.

Δεν είναι τυχαίο που το εξαιρετικό team έλαβε τα συγχαρητήρια τόσο του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα καθώς και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντισρατήγου Στεφανή οι οποίοι έλαβαν τα θετικά μηνύματα από τους παρευρισκομένους!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ